Corona Plague

Over de Grote Plaag die de wereld teistert. Vraag is of het een plaag is van corruptie, van domheid of van beiden. Wat dit virus betreft is de grote vraag of het natuurlijk of kunstmatig is.

De titel van deze musing werd geïnspireerd door volgende New York Times bestseller:

Waarom wordt zo’n boek een bestseller? Waarom krijgt het positieve reviews van intelligente mensen? Het boek hoort eigenlijk op de index omdat hij 3x fout is:

  1. Dr. Luc Montagnier, Laureaat van de Nobelprijs in 2008 voor het isoleren van het HIV retrovirus, is de auteur van de quote die op de cover prijkt. Hij schrijft dat corruptie verantwoordelijk is voor het verdoezelen van wetenschappelijke waarheden die zakelijke belangen schaden. Fact-checkers beweren dat Montagnier gaga is, maar al die journalisten ten spijt denk ik dat je de mening van zo’n vermaarde viroloog niet zomaar kan wegwuiven.

  2. Het voorwoord komt van Robert F. Kennedy Jr., milieu activist en notoir tegenstander van Gates en Fauci. Dat maakt van hem een complotdenker wiens opinie wij zonder enig nadenken meteen als fout kunnen bestempelen.

  3. De auteur is Dr. Judy Mikovits.

    Judy Mikovits, PhD, spent twenty years at the National Cancer Institute, working with Dr. Frank Ruscetti, one of the founding fathers of human retrovirology, and has co-authored more than forty scientific papers. She co-founded and directed the first neuroimmune disease institute using a systems biology approach in 2006.

    Over haar vind je op Google het volgende:

    Judy Mikovits’ Plandemic COVID-portunism, from fake Science to antivax and cancer quackery, and over to COVID-19 conspiracies, a former American research scientist who is known for her discredited medical claims, known for anti-vaccine activism, promotion of conspiracy theories, scientific misconduct, the controversial virologist, toxic legacy, what she gets wrong, arrested but criminal charges dropped …

Photo by Paige Cody on Unsplash

Photo by Paige Cody on Unsplash

She’s a witch! Burn her already!
— Monty Python and the Holy Grail

Judy hoort op de brandstapel, de weldenkers en de betere wetenschapsjournalisten zijn unaniem in hun veroordeling van deze zeer foute dame. We leven in een postmoderne samenleving waar het constructivisme ons denken domineert. Concreet? Dat betekent dat ‘het officiële narratief’ het enige waarheidscriterium is geworden. We mogen ons niet meer laten afleiden door objectief meetbare feiten. Opinie is belangrijker geworden dan wetenschappelijke waarnemingen. Vrijheid van denken is taboe geworden. Niet alle wetenschappers hebben dit blijkbaar door. Ze moeten heropgevoed worden. Een goede raad: lees dit boek vooral niet! Want nu moeten we vooral mobiele test teams opzetten.



De Grote Plaag

Judy lijkt wel een heks die voor de inquisitie terechtstaat. Als ik zo’n commentaren lees word ik altijd argwanend. Zoveel haat. Zoveel emo. De bijzonder laffe karaktermoord van een gevierde wetenschapster die positief bijgedragen heeft aan de behandeling van HIV-AIDS. Wat heeft dat nog te maken met beschaafde wetenschap en objectieve argumentatie? Zij werd zelfs gearresteerd (zonder warrant of aanhoudingsbevel), haar computer en papieren werden geconfisceerd, zij belandde in de gevangenis, werd niet vervolgd en kwam terug vrij, maar haar carrière was gebroken. Had zij een gevoelige snaar geraakt? Het kan zijn dat Judy zich vergist, maar omgekeerd ook. Omdat haar boek zo relevant is voor de corona crisis heb ik het gelezen. Het wordt snel duidelijk dat haar ideeën anathema zijn voor het machtige medische kartel. Zij druisen lijnrecht in tegen kapitale vax belangen. Judy begaat een onvergeeflijke fout: zij legt de link tussen bepaalde dierlijke weefsels in vaccins en ziektes zoals autisme en cvs (chronisch vermoeidheidssyndroom), wiens opmars samenvalt met bepaalde vaccins. Vaccins zouden verantwoordelijk zijn voor moderne ziekte-plagen? Het idee alleen al is heiligschennis!

We are the Knights who say... NI
— Monty Python and the Holy Grail
Gold Grail - Photo by Maria das Dores on Unsplash

Gold Grail - Photo by Maria das Dores on Unsplash

On second thought, let’s not go to Camelot. ‘Tis a silly place.
— Arthur, Monty Python and the Holy Grail

Vaccinatie is dé Heilige Graal van het medisch kartel dat de wereld zo graag wil besturen. Ik vond het altijd een beetje vreemd dat een maatschappij die zo weinig onderneemt tegen oorlogen, honger, armoede en toxische producten (alcohol, opioïden, straling, kankerverwekkende pesticiden), zo begaan is met vaccinatie. Europa knijpt haar ogen dicht voor de bewezen gevaren van pesticiden en straling, een toxiciteit waaraan iedereen permanent blootgesteld wordt. Maar het bestrijden van een relatief klein gevaar als de griep wordt ineens een topprioriteit? Vaccinatie is verplicht, je krijgt automatische rappels en het wordt gratis toegediend. We deden hard ons best om de armste kinderen van de wereld tegen polio in te enten, een service club maakte er haar prioritair strijdpunt van. Een nobele opzet die enige vragen opwierp omdat statistieken aantonen dat polio al grotendeels verdwenen was voor de komst van de vaccins. Polio is sterk gelinkt aan de kwaliteit van de leefomstandigheden, factoren zoals voeding en antibiotica spelen hierin een rol. De WHO weerlegt dit typische argument van de anti-vaxxers en meldt met triomf dat Afrika eindelijk poliovrij is. Het polio verhaal is één van die symbolische overwinningen van de vax industrie. Na een lange strijd is de ziekte eindelijk uitgeroeid, althans zo dachten we. Want twee weken later horen we stilletjes dat het mede door Bill & Melinda gesteunde poliovaccin zelf nieuwe polio uitbraken veroorzaakt in diverse Afrikaanse landen. De VN en het WHO geven dit tegen hun zin toe, uitzonderlijk kan dit gebeuren, maar willen geen domper op onze heilige vaccinatie vreugde zetten. Zullen we daar enige cognitieve dissonantie bespeuren? Niet echt. De enige respons op dit onheuglijk feit is volgens het WHO dat ze dit gaan ‘onderzoeken’ en dat we onze vaccinatie inspanningen fors moeten opdrijven.

Ogen, oren, mondje dicht en moedig doorbijten.

Dit centrale dogma in vraag stellen is geen optie. Integendeel. Het centrale credo wint steeds meer aan kracht. Vandaag zien de meeste van onze leiders het vaccin niet alleen als hun gouden parachute en dus als onze enige redding, maar als universeel panacee: het dient als oplossing voor alle kwalen! Het zal zelfs de economische crisis oplossen. Ik vind het fantastisch dat er één simpele oplossing is voor al onze problemen: VAX. De naam die men in het Engels geeft aan zo’n wondermiddel is:

A MAGIC OR SILVER BULLET

Op een gezondheid website lees ik: “Vaccinatie is de enige manier om je tegen de griep en vooral haar gevolgen te beschermen.” Werkelijk? Is dat niet eerder gezond leven en eten? Straf staaltje van desinformatie! Wie zoiets beweert vind ik niet ernstig. Ik stel mij altijd simpele vragen. Waarom wordt de overgrote meerderheid van de mensen die positief op covid getest zijn niet ziek? Ze waren nochtans niet gevaccineerd? Ik ben niet gevaccineerd tegen griep en krijg nooit griep. Waarom worden mensen die wel tegen de griep gevaccineerd zijn ziek? Waarom sterven er elk jaar, met de regelmaat van de klok, evenveel mensen aan de griep, ondanks al die vaccins? Waarom zijn griep vaccins zo weinig effectief? Of dacht je dat griep vaccins 70 tot 90% effectief zijn?

10% to 60% protection is better than nothing, but it’s a terribly inadequate vaccine for a serious public health threat.
— Michael Osterholm, epidemiologist at the University of Minnesota

Dan ben je verkeerd ingelicht. Zo dacht men in de periode 1940-60. Omdat er toen geen eenvoudige methode bestond om de aanwezigheid van virussen in het bloed te detecteren, baseerde men zich op de hoeveelheid antilichamen. Recente studies praten eerder van 10 tot 60% effectiviteit. In 1990 kon men de viral load meten en stelde men infecties (vaccine failure) vast bij mensen met weinig antilichamen.

Met griep is het altijd een beetje gissen naar de virale strains die het jaarlijks vaccin zal moeten matchen. Maar wat blijkt? Zelfs wanneer het vaccin en de circulerende strains goed matchen kan de effectiviteit van het griepvaccin laag blijven. Wat is nog gebleken? Dat griep vaccins aanzienlijk effectiever zijn als de persoon in de afgelopen vijf jaar niet gevaccineerd is. De suggestie dat je jaarlijks een prik nodig hebt is fout. Er zijn zoveel factoren die we nog niet begrijpen. En als kers op de taart hebben onze ministers van ongezondheid en volksverlakkerij met ons geld ontelbare dosissen besteld waarvan zeer de vraag is of zij ooit kunnen beschermen tegen alle mutaties van Covid-19.

Science Mag: Why flu vaccines so often fail

De Nederlandse ultra-pro-vaxxer annex minister kreeg een vraag over het natuurlijk boosten van je immuniteit, werd boos en antwoordde bot dat zijn gehypt vaccin de natuurlijke immuniteit versterkt. Daar durf ik serieus aan twijfelen als je weet hoeveel toxische, onnatuurlijke en lichaamsvreemde stoffen er in vaccins gevonden werden. Een greep uit de lijst aan ingrediënten:

  • formaldehyde (zwaar kankerverwekkend)

  • MSG (doet zenuwcellen krimpen, autisten hebben zeer veel glutamaat)

  • neurotoxische zware metalen zoals kwik en aluminium

  • menselijke cel culturen van geaborteerde babies! (WI-38 en MRC-5)

  • foetaal serum van koeien

  • 2-phenoxyethanol (gelinkt aan depressie van het centrale zenuwstelsel)

  • niercellen van apen

  • antibiotica

  • polysorbate 20 en 80

  • nonylphenol ethoxylate

  • acetone

  • van dieren afkomstige retrovirussen gevonden in menselijke tumoren

  • menselijke serum albumin (proteine in ons bloed plasma)

  • menselijk en dierlijk dna, ook fragmenten dna van geaborteerde foetussen

  • proteïnen uit het serum van mensen, koeien en varkens

  • glutaraldehyde (een sterke biocide en industrieel ontsmettingsmiddel)

  • squalene

Fantastisch toch? Hoe zou de oude Hippocrates hierop reageren? Volgens hem is het streng verboden om je patiënten gif toe te dienen. Dit probeert men te verdoezelen, overheden zoals de FDA houden hun hand boven het hoofd van de vaccin makers en maken het steeds moeilijker om te checken wat er juist in een vaccin zit. Logisch als je weet dat vele FDA officials van de pharmaindustrie komen, ze zijn rechter en partij. Een onafhankelijke studie bracht aan het licht dat vaccins zaken bevatten die niet op de lijst van de ingrediënten staan, en omgekeerd ook, zaken die erin hadden moeten zitten werden niet gevonden. Wie hier meer over wil weten raad ik volgende studie aan:

TRUTH WILL PREVAIL.jpeg

TRUTH WILL PREVAIL

1200 STUDIES THAT REFUTE VACCINE CLAIMS

Vaccins worden vaak in twee grote klassen verdeeld, live and dead of ‘levend en dood’. Ik heb me afgevraagd wat dit betekende, want een virus is strikt genomen geen levend organisme, afhankelijk van de definitie die je hanteert (3). Hoe maak je een dood virus levend of dood? Met live bedoelt men attenuated or weakened (verzwakt) en met dead bedoelt men inactivated (gedeactiveerd). 

Een nieuwere vaccin technologie introduceert een live virus vaccin als een vector of "trojaans paard." Het introduceert een stuk DNA in het lichaam. Het is het stuk DNA die de immune response veroorzaakt, niet het virus.

A virus is a ‘gift-wrapped nucleic acid’. The gift-wrapping is virtually always a virus-encoded protein capsid and may or may not also include a lipid coat from the host.
— Nigel Brown, microbiologist

Het nieuwste soort is van het mRNA type zoals het vaccin van Moderna. Wat zijn mRNA vaccins en waarom zijn ze zo ‘hoopgevend’, althans voor Bill en de industrie? Ze zijn volledig nieuw, nooit eerder gebruikt en nog niet goedgekeurd. Normale vaccins trainen je lichaam om de proteïnen van een virus of bacterie te herkennen en te counteren. De nieuwe mRNA vaccins daarentegen foppen je lichaamscellen zodat zij die virale proteïnen zelf gaan produceren. Zij gebruiken daarvoor mRNA of messenger RNA, de molecule die de DNA instructies binnen de cel activeert. Het weinige dat we over mRNA weten komt van kankeronderzoek en vermoedelijk triggeren die vaccins een veel sterkere respons dan gewone vaccins. Er zijn vooral onbekenden. De productie ervan is sterk schaalbaar, men kan snel veel vaccins maken, een voordeel voor de industrie. Of dat dit voor ons een even groot voordeel zal zijn valt nog te zien. Veel artsen spreken daarom van een onverantwoord genetisch experiment.

Maar geen nood, de fact-checkers van REUTERS weten nu al dat dit niet klopt: False claim: A COVID-19 vaccine will genetically modify humans. Ze verwijzen naar videos van een foute meneer die ik niet heb kunnen checken want ze waren al van youtube verwijderd. Vind ik maar best ook, het net is geen platform voor dissidente meningen. Denk aan mijn Moderna aandelen. Ik ben voor nieuwe technologie (die geld opbrengt).

Because I am not an idiot I am a big fan of vaccines, one of the greatest creations of humanity – but that doesn’t mean they lack drawbacks.  
— David Brooks

O wee als je dit vax dogma in twijfel durft trekken. Je zal met diep-religieuze ijver bestookt worden. Daarom kwam de industrie met volgend idee om iedereen over de streep te trekken, een conversatie tool die je helpt om vax sceptici te overtuigen. Vaccinatie is zo belangrijk, onze redding en bewegingsvrijheid hangen er van af.

Daarom:

Our Conversation Coach Can Help

Vaccination is the number one hot-button health issue that causes disagreement among friends, family, and loved ones—according to a recent Verywell survey. And while 1 in 5 disagree about vaccines, approaching the conversation to vaccinate from a place that educates, not alienates, is much more likely to turn a skeptic into a believer.

Help! Help! I’m being repressed! Come see the violence inherent in the system! Violence inherent in the system.
— Monty Python and the Holy Grail
Photo by Jay Rembert on Unsplash

Photo by Jay Rembert on Unsplash

I’m not quite dead yet!
— Monty Python and the Holy Grail

Wie het waagt om vaccinatie in vraag te stellen krijgt meteen te kampen met een klein legertje trolls, debunkers en fact-checkers. Dat wil je liever niet. Herinner je je nog de media storm die de film “Vaxxed: From Cover-Up to Catastrophe” ontketende? Acteur en filmfestival oprichter Robert De Niro moest inbinden en trok de film terug:

Facing a storm of criticism over its plan to show a documentary about the widely debunked link between vaccines and autism, the Tribeca Film Festival on Saturday pulled the film from its schedule next month.

… Mr. Wakefield’s medical license was also revoked over his failure to disclose financial conflicts of interest and ethics violations

Het artikel bevat een interessant voorstel. Laten we alle paniekzaaiers die vandaag prominent in de media figureren screenen op financiële belangenconflicten en ethische overtredingen, dit zou ons ogenblikkelijk verlossen van onheilsprofeten als Bill (Gates), Anthony (Fauci), Erika ziet ze Vlieghe, Markske, Pierre en bio-Niels.

Gehoord op radio Klara: top-expert Pierre VD zegt dat ‘het virus er alles aan doet om zich niet te laten doen’. Die man verdient een medische prijs voor de ontdekking dat een virus - technisch gezien is een virus geen levend maar een dood stukje materie - blijkbaar denkt en zelfs weerwerk biedt. Van zijn kant voorziet Markske ‘een grote ramp’. Wat een geruststelling dat dergelijke grote lichten ons beleid bepalen. Maar, begin ook maar te bidden, voor de zekerheid.

Discussies over vaccins zijn fanatiek religieus. Bizar. Want in ‘ontwikkelde’ landen worden medische blunders gezien als derde grootste doodsoorzaak na hartfalen en kanker. Enkel voor Amerika ligt het jaarlijks aantal slachtoffers van de medische sector tussen de 250.000 en de 440.000. Dit verwijst niet alleen naar menselijke fouten (zoals foute medicatie), maar ook naar medicatie die fout is. Big pharma bedrijven worden door rechtszaken geplaagd en worden af en toe veroordeeld tot het betalen van monsterboetes omdat ze schadelijk geneesmiddelen op de markt brengen (waarvan zij meestal al wisten dat die schadelijk waren). Maar worden die bedrijven en de medische orde ooit in vraag gesteld? Neen. Pharma bedrijven zijn geen liefdadigheidsinstellingen, dat lijken wij te aanvaarden. Hoeveel Amerikanen stierven tot nu toe aan corona? Worldometer zegt 199.000 (dit was de stand op half september). Gaat er een belletje rinkelen? Amerikaanse artsen doden elk jaar minstens evenveel tot twee keer meer mensen dan corona! Dat wordt niet alleen met de mantel der liefde bedekt, wij vragen aan diezelfde kwakzalvers zoals Fauci en de ceo’s van big pharma om onze wereldwijde corona respons te bepalen. Good luck!

This new learning amazes me Sir Bedevere. Explain to me again how sheep’s bladders may be employed to prevent earthquakes
— Monty Python and the Holy Grail
Auteur: Willy Vandersteen - Uitgever: Standaard Uitgeverij
Verkeerd verdelen van vaccins kan leiden tot dramatisch hoger dodental.
— Bill Gates

Gelezen in de AD krant (het Algemeen Dagblad): Bill Gates is ervan overtuigd dat er begin volgend jaar een flink aantal verschillende werkende corona vaccins is. Dat verklaart de steenrijke Amerikaanse Microsoft-oprichter en weldoener in gesprek met deze site.

Goed artikel dat mij enorm geruststelt en motiveert om straks de prik te ondergaan. By the way, zo’n vaccin prik noemen de Engelsen een shot of een jab. Taal is toch zo mooi. Een vaccin is het equivalent van een pistoolschot of een vuistslag in je gezicht. Mijn kinderen boksen en jab is een boksterm. Maar nu terug naar weldoener Bill: “Vaccins zijn essentieel om de pandemie te stoppen. Het is geweldig dat er veel pogingen gedaan worden. En ik ben er bijna zeker van dat veel pogingen zullen slagen.” Het incident met het Oxford vaccin brengt hem niet van zijn stuk: “Dit voorval onderstreept alleen maar het belang van verschillende vaccins.” OK, begrepen. Bill investeert honderden miljoenen zodat de hele wereld van zijn vaccin kan genieten.Voor wie niet overtuigd is dat de armsten dit vaccin moeten krijgen, heeft Bill het volgende argument in petto: ”Voor het helpen van armere landen bestaat ook een heel egoïstische reden: het helpt ons om eerder ons normale leven terug te krijgen.” OK, ik ben een egoïst en principieel tegen het helpen van arme landen, maar aangezien het vaccineren van iedereen indirect profiteert aan mijn persoontje ben ik nu wel akkoord, niet in het minst omdat ik zwaar beleg in biotech aandelen.

Debunkers zitten al jaren te roepen dat het idee dat Bill Gates de hele wereld wil chippen en vaccineren een wilde samenzweringstheorie is. Sorry jongens, ik weet niet op welke planeet jullie leven maar de grote baas roept het zelf van alle daken, hij kan niet zwijgen over het feit dat hij 7 miljard mensen wil vaccineren. Hij heeft ook al patentaanvragen ingediend voor een soort chip, maar dan kleiner en gesofistikeerder dan wat jullie denken. Hopelijk dringt dit eindelijk bij jullie door? In onderstaand filmpje maakt het hippe NOS jeugdjournaal onze kinderen warm voor een modern pleister vaccin met nanotechnologie (van het uiterst gegeerde Moderna type) en een chip in ons brein. Via die chip kunnen we Googelen en alles op afstand bedienen door te denken. We gaan ook in één keer dingen leren door ze te downloaden zonder dat we moeten oefenen. Beste debunkers, dit is geen complot meer. Kijk aub naar kinder-tv.

Oh, but you can’t expect to wield supreme executive power just because some watery tart threw a sword at you!
— Monty Python and the Holy Grail

Wie ouder is dan 18 jaar kan zich misschien informeren over:

  1. Patent aanvraag wo2020 060606

  2. Luciferase

  3. HR6666

Microsoft diende patent aanvraag #060606 in voor een “crypto currency systeem using human body activity data.” Het idee is om jouw lichaam via sensoren te linken aan een identificatie- en verificatie-netwerk zodat je crypto munt kan ontginnen. Eigenlijk betaal je cashless met je lichaam, je hebt geen kaart of smartphone meer nodig.

Bill Gates werkt ook aan het Human Implantable Quantum Dot Microneedle Vaccination Delivery System dat in het NOS jeugdjournaal wordt gehypet. Het moderne covid vaccin zal geen spuitje meer zijn maar gewoon een pleister met ultra-dunne naaldjes die het vaccin in je lichaam spuiten. “Pijn doet het niet, kindjes!” De componenten van dit systeem zijn de quantum dot micronaalden die het vaccin afleveren en een oplichtend enzym genaamd near infrared bioluminescence enzyme luciferase‘. De quantum dot vaccinatie, eigenlijk een soort tattoo, kan oplichten en is leesbaar via een mobile device.  Niet vaccineren zal in de toekomst ‘wellicht’ geen optie meer zijn.

Bill Gates is als grootste financiële sponsor de facto de informele leider van het WHO. De wereldgezondheidsorganisatie kwam met de democratische aanbeveling om huis aan huis te testen, alle besmette familieleden geforceerd te isoleren en verplicht te vaccineren. Alle landen zullen dit implementeren. In China is het al gebeurd. Amerika en Australië volgen China op de voet. Europa ligt iets moeilijker en zal later volgen.

De HR6666 Trace Act is 100 miljard dollar om Amerikanen met covid te tracken. Een poging van het Amerikaanse Congres om vergaande, ongrondwettelijke controle te verwerven onder het mom van corona. House Democrats dienden dit abominabel HR 6666 voorstel in. Het is ook gekend als TRACE (Testing, Reaching and Contacting Everyone) Act. Rep. Bobby Rush (D-Ill) diende het voorstel met 39 co-sponsors in op 1 mei 2020. De TRACE Act is een nationaal contact & quarantine programma dat mobiele testing units wil inzetten. Toevallig hoorde ik vandaag een Belgische prof pleiten voor diezelfde mobiele test teams. HR 6666 is een grove schending van het 4th Amendment van de Amerikaanse Grondwet. Het CDC (Center for Disease Control) krijgt 100 miljard om privé woning binnen te dringen, mensen te testen, in quarantaine te plaatsen en alle contacten te traceren. Dit zal resulteren in verplichte vaccinatie.

In Australië bespreekt de State of Victoria een nazi wetsvoorstel om mensen die weigeren om in zelfisolatie te gaan, zoals zwakzinnigen, te arresteren. Er heerst daar een valse ‘noodtoestand’ omdat er geen doden zijn. Slechts 832 doden in totaal, zijnde slechts 0,003% van de 25 mio inwoners. Twee keer de bevolking van België maar twaalf keer minder doden (België telt nu 9935 doden). De curve is er zo plat als een vijg. Er is geen enkel verband meer tussen de rustige realiteit op het terrein en de disproportionele maatregelen die enkele gestoorde Australische politici willen nemen.

Psychologen noemen dit dissociatieve stoornis, een ernstige psychische aandoening gekenmerkt door dissociatie. Dissociatie is een verschijnsel dat je kent als dagdromen of verstrooidheid. Maar als de verschijnselen zo erg worden dat een mens niet meer normaal kan functioneren, is er sprake van een stoornis. Dissociatie wordt veroorzaakt door angst. Normaal gesproken volgt op angst een vecht- of een vluchtreactie. Indien men niet kan vechten of vluchten, en men gedwongen is in een angstige situatie te blijven, kunnen de hersenen besluiten zich te onttrekken aan de wereld. Herkenbaar?

Bring out your dead!
— Monty Python and the Holy Grail

Valt het je op dat Redmond (hoofdkwartier van Microsoft) en Washington moedwillig het getal 666, het nummer van het beest, en lucifer, de duivel in eigen persoon, kiezen als labels voor hun gekke plannen? Het is een duidelijke referentie naar Openbaring 13. De doorsnee Amerikaan is religieus geschoold en zal (in tegenstelling tot de doorsnee Europeaan die op religieus vlak onwaarschijnlijk onwetend is) hier meteen heftig op reageren. Het is alsof ze er hun lol in hebben om de christelijke fundis en de conspiracy nuts in Amerika op stang te jagen. Het getuigt in elk geval van (zwarte) humor. En van grootheidswaanzin. Die mensen spelen zo graag voor god, de next level na geld. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ze zo gefascineerd zijn door de Bijbel. In het bijzonder door de apocalyptische verhalen (waar ze geen snars van begrijpen).

16 En het maakt, dat het aan allen, kleinen en groten, en rijken en armen, en vrijen en dienstknechten, een merkteken geve aan hun rechterhand of aan hun voorhoofden;

17 En dat niemand mag kopen of verkopen, dan die dat merkteken heeft, of den naam van het beest, of het getal zijns naams.

18 Hier is de wijsheid: die het verstand heeft, rekene het getal van het beest; want het is een getal eens mensen, en zijn getal is zeshonderd zes en zestig.
— Openbaring 13

Dus lieve mensen, als we allen braaf gehoorzamen mogen we straks weer normaal leven. Doe aub niet zoals die Amerikaanse super-verspreider waartegen Duitsland een onderzoek opent. Anders moet de gevangenisdeur weer op slot. Orders van Bill.

Koning Willem-Alexander waarschuwt: “De invloed van iemands huidskleur op zijn of haar kansen is een wezenlijke bedreiging voor de kwaliteit van de rechtsstaat.” Vind ik ook. Het zijn niet de leugens van de pers, noch de belangenconflicten van onze experts, noch de ongrondwettelijke spoedwetten van de politiek die onze economie kelderen en de rechtsstaat bedreigen, neen, het is racisme! En de Belgische jeugd zit ook op het goede spoor. Op de radio hoorde ik dat Belgische jongeren vooral wakker liggen van klimaat en gelijke kansen. Het doet deugd om te horen dat zowel koningshuizen als jongeren de ware problemen des levens eindelijk onderkennen. Het is ooit anders geweest. Als koningen en kinderen de handen in mekaar slaan, dan zijn de grote mensen gered.

Tis but a flesh wound!
— Black Knight, Monty Python and the Holy Grail
Photo by Morning Brew on Unsplash
This is supposed to be a happy occasion. Let’s not bicker and argue about who killed who.
— King of the Swamp Castle, Monty Python and the Holy Grail

Door al de persberichten over cijfers die stijgen zouden we bijna vergeten vragen of het virus dat de wereld lam legt natuurlijk of in een labo gemaakt is. Onze pers rept er met geen woord over, het staat niet in hun script, ze zijn stijf gefixeerd op het vaccin en de kleurcodes geel-oranje-rood. Dat lijkt mij alleszins een interessante vraag. Want als dit vleermuisachtig virus onze vijand is, dan wil je toch zijn origine kennen? Er is immers een hemelsbreed verschil tussen een natuurlijk en een kunstmatig virus, de eerste is een ongeval, de tweede is een aanval. Als het een natuurlijk virus betreft dan is dat goed nieuws. Het zal vanzelf verdwijnen. Als het virus synthetisch is, dan is dat minder goed nieuws. Wie weet hoe zo’n genetisch gemanipuleerd onding evolueert? En als er kwaad opzet in het spel is, dan is dit heel slecht nieuws. Dat betekent dat de mensen die ons dat geflikt hebben naar believen nieuwe uitbraken kunnen starten.

Wild or Weaponized?

De naar het Westen uitgeweken HK-Chinese virologe Li-Meng Yan zei op de Britse en de Amerikaanse tv dat het nieuwe coronavirus in een Chinees lab is gemaakt.

Haar paper Unusual Features of the SARS-CoV-2 Genome Suggesting Sophisticated Laboratory Modification Rather Than Natural Evolution and Delineation of Its Probable Synthetic Route’ (zie bijlage 1) lijkt te bevestigen wat prof en Nobelprijs Montagnier eerder zei. De spike-proteïnen waarmee het virus cellen binnendringt zijn onnatuurlijk, zegt ze. De van vleermuizen afkomstige coronavirussen ZC45 en/of ZXC21 waarmee het Wuhan labo experimenteerde zijn gebruikt als basis.

Noteer dat er in het Amerikaanse Congres officiële vragen gesteld zijn over het waarom van de financiering door zowel Washington als het NIH (National Institute of Health) van onderzoek in het WIH (Wuhan Institute of Virology). Die funding begon onder president Obama. Dit werd uitvoerig gerapporteerd in de Amerikaanse en Aziatische pers. Maanden geleden al, we praten april 2020. Newsweek, een heel ernstig tijdschrift dat je niet direct van complotdenken kan verdenken, publiceerde een stukje waarin de veiligheidsdiensten ‘de mogelijkheid van een lab origine erkennen’, ook al wordt het ‘niet waarschijnlijk’ geacht. In een diplomatieke taaltje bevestigt men het verhaal niet, maar men ontkent het ook niet. Dat zegt al veel, komende van het Newsweek platform. Zij publiceerden ook volgend stuk: Dr. Fauci Backed Controversial Wuhan Lab with U.S. Dollars for Risky Coronavirus Research waarvan volgend uittreksel:

In 2019, with the backing of NIAID, the National Institutes of Health committed $3.7 million over six years for research that included some gain-of-function work. The program followed another $3.7 million, 5-year project for collecting and studying bat coronaviruses, which ended in 2019, bringing the total to $7.4 million.

Many scientists have criticized gain of function research, which involves manipulating viruses in the lab to explore their potential for infecting humans, because it creates a risk of starting a pandemic from accidental release. (Newsweek)

Ja, je hebt goed gelezen. De Amerikanen geven de Chinezen 7.4 miljoen dollar om van een ongevaarlijk coronavirus (van vleermuis origine) een voor de mens dodelijk virus te maken. Gain of function is een eufemisme voor weaponizing. Wie zit erachter? Dokter Anthony Fauci, de man die het corona beleid dicteert in Amerika. Dokter Fauci vond het uiteraard onnodig om hierop commentaar te geven. Wie dat wel deed was Secretary of State Mike Pompeo, chef Buitenlandse Zaken onder Trump, voormalig directeur van de CIA, diplomaat, zakenman, advocaat en ex-legerofficier. Niet de eerste de beste dus. Pompeo bevestigt en verdedigt de financiering van het Chinese lab als volgt: Secretary of State Mike Pompeo defended U.S. funding for the Wuhan Institute of Virology as a program “to protect American people from labs that aren’t up to standard”. CIA-Mike geeft geld aan een land dat hij (officieel) als vijand beschouwt om hun labo waar biowapens worden ontwikkeld veiliger te maken, hij moet de Amerikanen beschermen tegen dit labo dat volgens hem niet beantwoordt aan de veiligheidsstandaarden. Wow! Indrukwekkende redenering vind je niet? Ik vermoed dat CIA de afkorting is van Central Idiocy Agency.

Are you suggesting that coconuts migrate?
— Monty Python and the Holy Grail

Wat bezielt de Amerikanen om geld te geven aan de Chinezen? Het land dat de pers afschildert als het Grote Gele Gevaar dat de hegemonie van Amerika economisch en (op lange termijn) militair bedreigt? Het land waarmee Trump continu in de clinch ligt en enkele handels- en oorlog-spelletjes speelt? Het land dat de staatsgevaarlijke tiktok applicatie maakte die Trump wil bannen. En ze geven niet zomaar geld aan onderzoek, de vele miljoenen gaan naar gevaarlijk virologisch onderzoek dat per definitie uitmondt in biologische oorlogswapens. Het P4 lab van Wuhan staat immers onder controle van het Chinese leger. Een top-technologisch labo dat gebouwd is met de hulp van het Franse Sanofi-Pasteur, Europa wil de boot niet missen en doet mee.

Waarom al die waanzin?

De uitleg hiervoor is eenvoudig. Fauci had dit gain of function onderzoek veel eerder opgestart in de VS. Maar integere en intelligente Amerikaanse onderzoekers zullen die stekker uittrekken. Om ethische en juridische redenen, er was een moratorium tegen de ontwikkeling van bio-wapens. Ook omwille van het onaanvaardbaar gezondheidsrisico. De geschiedenis gaf hen zoals in een eerdere musing gemeld gelijk. Dit bizar onderzoek moest dus noodgedwongen naar China verhuizen, een uiterst vooruitstrevend land met een bewonderenswaardige collectivistische visie. Een land waar de wetenschap niet gehinderd wordt door kleinburgerlijke gewetenskwesties. Een land dat door het WHO geloofd zal worden voor haar kordate aanpak en als inspiratie-model zal dienen voor onze lockdown. Een land ook waar de economie ondertussen volle bak draait en de jongeren massaal feest vieren. Maat dat laatste heb je niet gehoord.

Wie krijgt van Fauci & co de opdracht om haar valiesje te pakken en haar huiswerk in haar thuisland verder te zetten? De Chinese virologe die eerder in Amerika en Frankrijk te gast was. De door Washington gesponsorde Chinese hoofd-virologe van het militaire P4 labo in Wuhan zal internationaal bekend worden voor haar onderzoek van corona virussen afkomstig van vleermuizen (afkomstig van de grotten van Yunnan), wat haar de bijnaam “Batwoman” had opgeleverd. De Chinese overheid ontkent echter in alle toonaarden dat zij iets te maken heeft met deze ramp. Natuurlijk geloven wij dat.

Anthony Fraudi is van een heel ander kaliber dan ons Markske. Hij startte dit onwettig corona onderzoek vele jaren geleden op en zal net als zijn vriend Gates blijk geven van profetische gaven, hij zal de uitbraak drie jaar op voorhand voorspellen: ‘No doubt’ Trump will face surprise infectious disease outbreak. Tja, als je het verklapt is het geen echte verrassing meer. Deze hoofd-pyromaan leidt vandaag de bluswerken in zijn land.

Do we have a smoking gun?

Wuhan to Yunnan = 23 h 36 min (1.888,9 km) via G60

Wuhan to Yunnan = 23 h 36 min (1.888,9 km) via G60

Zolang Erika en Markske dit straffe verhaal niet bevestigen, wil ik het niet geloven. Officieel komt het virus van een wet market in Wuhan waarvan iedereen de vele beelden gezien heeft. Whatsapp beeldjes van vieze beestenmarkten en Chinezen die glibberige creaturen verorberen zijn voor mij voldoende bewijs van de officiële stelling. Voor mij stopt de wereld in Brussel. Wat onze preformateurs aan het doen zijn, dat houdt mij wakker, ik wil namelijk zo snel mogelijk een regering. Want er is hier heel veel werk. De sympathieke Obama betrokken bij de financiering van een Chinees biolab? Geloof je zoiets? Dat lijkt me toch redelijk vergezocht. Kijk, ik hou het graag simpel, alles wat er in de wereld fout gaat is de fout van Trump. Basta. En die Chinezen zijn zo’n vuilaards, het moest ervan komen. Die voedselmarkt, Bah!

Klein detail, er worden op die bewuste voedselmarkt geen vleermuizen verkocht. Ah? De helft van de eerste Chinese slachtoffers waren ook niet op die markt geweest. Ah? De vleermuizen die in Wuhan werden bestudeerd zijn afkomstig van de grotten van Yunan. Op 1900 km afstand en 24 uur reizen van Wuhan. Ah?

You don’t frighten us, English pig dogs! Go and boil your bottoms, you sons of a silly person! I blow my nose at you, so-called “Arthur King,” you and all your silly English K-nig-hts.
— French Soldier, Monty Python and the Holy Grail

Het zijn natuurlijk weer subversieve elementen binnen de Britse pers die als eerste valse info over een kunstmatig virus uit een Chinees lab verspreiden. Die vervloekte Britten en hun Brexit, je kunt ze niet betrouwen. Maar als Belgen laten we ons door zo’n futiliteiten niet van de wijs brengen. Het GEES waakt over ons. Hun informatie en hun gesprekken zijn strikt geheim. Er zijn dingen die we beter niet weten, voor ons eigen goed. Teveel info schaadt. Wij stellen als goede gelovigen geen vragen. Er zijn ongelovigen die dit nog niet afgeleerd hebben. Maar hierop reageren onze volmacht leiders Sophie & Sciensano op de enige juiste manier: Wilmès verbergt documenten voor parlement. Denken parlementsleden nu echt dat zij alles mogen controleren?

Er bestaat gelukkig nog iets als het biecht- en beroepsgeheim. In oorlogstijden zoals deze is transparantie een heel slechte zaak. Merkel en Makron hebben gezegd dat we in oorlog zijn. Ik pleit voor een algemene informatie stop. De mensen moeten blind leren gehoorzamen. Het laxisme in de scholen helpt uiteraard niet. Gelukkig zal het online leerplan de perverse invloed van de scholen gradueel ondermijnen.

Onze maatschappij staat voor uiterlijke diversiteit en gelijke kansen op basis van huidskleur, maar zeker niet voor een grote innerlijke diversiteit aan ideeën. We willen eenheidsworst. La pensée unique. Op het vlak van ideeën dulden we geen tegenspraak. Debatten behoren tot het verleden en dienen door shaming en censuur vervangen te worden. We zijn inclusief maar uiterst intolerant voor het grote deel van onze eigen bevolking die er foute ideeën op nahoudt. Op termijn zullen de mainstream media alle pedagogische taken overnemen, de nieuwsredacties gaan steeds beter om met “thought crime”. We willen geen mensen die openstaan voor allerlei ideeën. We willen die bitsige en venijnige alweterkes en predikers van de ‘nieuwsduiding’ die het onderscheid kunnen maken tussen politiek correcte en incorrecte standpunten. United we stand!

chris-hall-kdXDyt5yAFE-unsplash.jpg
Every time I try to talk to someone it’s ‘sorry this’ and ‘forgive me that’ and ‘I’m not worthy.
— God in Monty Python and the Holy Grail

Het actuele non-beleid van België is het begin van het einde.

Intellectuele dwergen maken zich druk over een Vivaldi coalitie.

Ondertussen capituleren en abdiceren wij voor de belangen van de 1%.

Universiteiten leiden deze macabere en onethische dans.

Het zijn tempels ter ere van de Mammon geworden.

Het is nu officieel: de pr boy van Sciensano is een zombie (2).

De Vlaamse universiteiten zetten met hun code oranje deze zombificatie verder.

Tegen zulke domheid bestaat helaas geen vaccin.

Zelfs 5 jaar non-stop meditatie zal hier niet baten.

Laat je echter niet ontmoedigen, in die onzin zit de kiem van bevrijding verborgen.

Wees blij dat je niet bij die bende idioten hoort die ons het leven zuur maken.

Niet de natuur maar de mens maakt van deze wereld een hel.

Het leven is wijs en welwillend en ieder krijgt zijn verdiende loon.

Besef ook dat nog niet iedereen hersendood is in dit land:

Open brief van artsen en gezondheidsprofessionals aan alle overheden van België en de Belgische media.

You’re not alone.

Smile.



Always Look on the Bright Side of Life.
— Monty Python, Life of Brian

Het ‘officiële corona narratief’ dat door onze strot wordt geramd is een ongeloofwaardig en onsamenhangend web van leugens. De corona gekte werd door corrupte industriëlen geconstrueerd, door onderdanige politici verkondigd en door pers waakhonden ad nauseam herhaald. Als je iets lang genoeg blijft herhalen, hoe onzinnig de verzinsels ook zijn, wordt het een realiteit. We zijn niet meer in staat om ons te laten leiden door objectief meetbare feiten. Zo mag het gerustellende feit dat er geen coronadoden meer zijn ons niet afleiden van de opgeklopte stress voor het stijgend aantal ‘positieve testen’. Op zich zijn die positieve testen zelfs geen ‘besmettingen’. Zelfs dat lijken de meeste mensen niet meer te snappen. De RT-PCR test is niet ontworpen voor diagnose op grote schaal, hij genereert teveel foute resultaten. Zo’n positieve test betekent dat er op een wattenstokje een stukje RNA van een virus gevonden is. Het zegt niets over de viral load. Het betekent nog niet dat je ‘besmet’ bent en dat je andere mensen kan ‘infecteren’. We zijn in de afgelopen maanden gestart met het relevante cijfer van het aantal doden, vervolgens overgeschakeld naar het nietszeggende aantal besmettingen en zitten nu opgescheept met de absurde en deels foutieve positieve testen. Gelukkig zijn er veel huisartsen die dit doorhebben en hun patiënten geruststellen (4).

Kunnen we lager vallen? Ja absoluut. Na de vrijwillige valse testen krijgen we de mobiele test units. Het WHO heeft dit (aan)bevolen en in alle landen zullen kleine SS-ers dit eisen. “We kunnen geen wachters voor de stadspoorten zetten (zoals in de Middeleeuwen) maar we kunnen gericht ingrijpen,” schrijft de pers bij onze noorderburen. Waarom? “Omdat het aantal besmettingen in de grote steden zo hard oploopt! Maar in de plaats van de bazooka nemen we nu de scalpel.” Neen, dat hoeft helemaal niet want er is niets aan de hand. Pers & politiek zouden op basis van hun dissociatieve stoornis dringend in de psychiatrie opgenomen moeten worden, het gaat van kwaad naar erger. In afwachting daarvan ziet het er naar uit dat zij ons hun waanzin aan huis gaan leveren. Nepnieuws gekoppeld aan een contact tracing app (die van bij de start een kwakkel bleek te zijn) en mobiele test teams.

Madness meets Deliveroo.

Het vraagt bijzonder veel energie om een leugen in stand te houden. Hoe groter de leugen, hoe groter de benodigde pr inspanningen. Fanatisme is het mechanisme dat de leugen moet beschermen. Andersdenkenden moeten daarom gediaboliseerd worden met het kinderachtige etiket "‘complotdenkers’. Die term werd bedacht door de CIA om de aandacht af te leiden van haar onfrisse praktijken. Die term is echt bedoeld voor mensen die mentaal op het niveau staan van kleuters. Denk even na, de definitie van ‘complot’ is dat twee of meer mensen samenspannen om een bepaald doel te bereiken. Dat is zo goed als een beschrijving van de hele menselijke geschiedenis. Haast al onze menselijke activiteiten vallen eronder, van kinderen die kliekjes vormen tot de politieke intriges in de Wetstraat. Wat er eigenlijk met ‘complotdenken’ bedoeld wordt is het onderscheid tussen het officiële credo en afwijkende meningen. Het officiële verhaal is het ‘officiële complot’. Pers en politiek claimen het monopolie op complotdenken. Zelf produceren ze het ene complot na het andere, zoals die beruchte weapons of mass destruction/distraction van Saddam. Een grove leugen die allesbehalve grappig was. Dit was het startschot van eindeloze oorlogen die aan miljoenen mensen het leven kosten.

Het ophalen van de schouders, het ongeloof, het niet willen weten, de spot, de angst, de censuur en de haat die een samenleving voelt ten opzichte van andersdenken zijn een barometer van het heersend psychisch klimaat. De naald van onze psychische barometer staat nu op CHANGE. Alles moet nu versneld veranderen. Waarom? Omdat Bill het zegt. Binnen 10 jaar zal de barometer op RAINY staan. Binnen 30 jaar zal hij op STORMY staan. Dat is althans wat onze grote leiders nastreven, er zijn in hun Groot Business Plan 2 fetish datums die ze continu aanhalen: 2030 en 2050.

En wat is jouw plan?

Ge je mee met de grote hoop? Voor het klimaat en gelijke kansen?

Ga je je eigen weg? Begint meditatie geen interessante optie te worden?

Mediteren is het leren doorzien van collectieve en individuele vormen van waanzin.

Waanzin is de essentie van religie in de foute zin van het woord: de leugen die iedereen bindt. De waarheid ‘wijst’ zichzelf uit, al kan dit een tijdje duren. Tijd is een relatief en rekbaar begrip. De Oude Maya’s, Indiërs en Bijbelse gnostici dachten groots, in termen van miljoenen jaren. Het IJzeren Tijdperk of De Kali Yuga zal afhankelijk van jouw perspectief een eeuwigheid of een fractie van een seconde duren. Knip. Think Big!

Ik sluit af met de lyrics van Always Look on the Bright Side of Life.

De flauwe grappen van Monty Python verbergen een diepe wijsheid.

Vergeet vooral niet te lachen, humor is een belangrijk aspect van wijsheid.

Wij zijn eigen au sérieux neemt heeft geen schijn van kans in meditatie.

Dan volg je beter Bill en zijn sinistere trawanten, één en al ernst.

Hun blik is hard en hun ernst is dodelijk.

Humor kunnen ze niet smaken.

Maar lachen doet leven.

Ik geef het je liever mee.


Some things in life are bad

They can really make you mad

Other things just make you swear and curse

When you're chewing on life's gristle

Don't grumble, give a whistle

And this'll help things turn out for the best

And always look on the bright side of life

Always look on the light side of life

If life seems jolly rotten

There's something you've forgotten

And that's to laugh and smile and dance and sing

When you're feeling in the dumps

Don't be silly chumps

Just purse your lips and whistle, that's the thing

And always look on the bright side of life

Come on!

Always look on the right side of life

For life is quite absurd

And death's the final word

You must always face the curtain with a bow

Forget about your sin

Give the audience a grin

Enjoy it, it's your last chance anyhow

So, always look on the bright side of death

A-just before you draw your terminal breath

Life's a piece of shit

When you look at it

Life's a laugh and death's a joke, it's true

You'll see it's all a show

Keep 'em laughing as you go

Just remember that the last laugh is on you

And always look on the bright side of life

Always look on the right side of life

C'mon Brian, cheer up!

Always look on the bright side of life

Always look on the bright side of life

Worse things happen at sea, you know

Always look on the bright side of life

I mean, what have you got to lose

You know, you come from nothing, you're going back to nothing

What have you lost? Nothing!

Always look on the right side of life...

Nothing will come from nothing, you know what they say?

Cheer up you old bugger, c'mon give us a grin!

There you are, see, it's the end of the film

Incidentally, this record is available in the foyer

Some of us have to got live as well, you know

Who do you think pays for all this rubbish

They're not gonna make their money back, you know

I told them, I said to them, Bernie, I said they'll never make their money back



Met dank aan Monty Python.

Met dank ook aan Klara voor de schitterende programmatie: de piano muziek van Prokofiev (Romeo and Juliet), Berlioz (la damnation de Faust, zeer toepasselijke keuze), dit maakt het autorijden aangenaam.

Er was even een valse noot toen de mooie muziek werd onderbroken door het holle discours van Von der Leyen, Rutte en de rector van Gent, klimaat miljarden en nepnieuws over besmettingen, ze weten van geen ophouden.

Maar als bij toverslag werd dit onderbroken door The Man I love van Gershwin, uitgevoerd door Zoot Sims, Oscar Peterson en Joe Pass. Muziek heelt de ziel.


1. Smoking Gun?

Unusual Features of the SARS-CoV-2 Genome Suggesting Sophisticated Laboratory Modification Rather Than Natural Evolution and Delineation of Its Probable Synthetic Route

Yan, Li-Meng; Kang, Shu; Guan, Jie; Hu, Shanchang

The COVID-19 pandemic caused by the novel coronavirus SARS-CoV-2 has led to over 910,000 deaths worldwide and unprecedented decimation of the global economy. Despite its tremendous impact, the origin of SARS-CoV-2 has remained mysterious and controversial. The natural origin theory, although widely accepted, lacks substantial support. The alternative theory that the virus may have come from a research laboratory is, however, strictly censored on peer-reviewed scientific journals. Nonetheless, SARS-CoV-2 shows biological characteristics that are inconsistent with a naturally occurring, zoonotic virus. In this report, we describe the genomic, structural, medical, and literature evidence, which, when considered together, strongly contradicts the natural origin theory. The evidence shows that SARS-CoV-2 should be a laboratory product created by using bat coronaviruses ZC45 and/or ZXC21 as a template and/or backbone. Building upon the evidence, we further postulate a synthetic route for SARS-CoV-2, demonstrating that the laboratory-creation of this coronavirus is convenient and can be accomplished in approximately six months. Our work emphasizes the need for an independent investigation into the relevant research laboratories. It also argues for a critical look into certain recently published data, which, albeit problematic, was used to support and claim a natural origin of SARS-CoV-2. From a public health perspective, these actions are necessary as knowledge of the origin of SARS-CoV-2 and of how the virus entered the human population are of pivotal importance in the fundamental control of the COVID-19 pandemic as well as in preventing similar, future pandemics.

Twitter

Scribd Download Link

Zenodo Link



2. Sciensano = Science (wetenschap) + Sano (gezond)

Student na het beluisteren van Sciensano - Photo by Zorik D on Unsplash

Student na het beluisteren van Sciensano - Photo by Zorik D on Unsplash

Dit is de foto van een niet nader genoemde studente geneeskunde die bij mij een studentenkot huurt. De universiteiten hebben ondanks het feit dat code geel volstond toch maar code oranje aangekondigd, maximaal één op de vijf zitjes mag in de auditoria bezet worden. Een moeilijke maar moedige zet van onze kennis-tempels.

Daar stopt het niet. De pr zombie van Sciensano voegde er aan toe dat studenten ook buiten het auditorium moesten opletten. Ook binnen hun eigenste kot en op café loert het gevaar. Om niet te spreken van de studenten die naar Portugal gegaan waren om te feesten. Gehoord op de staatsradio.

De bezorgde ouders hadden mij gebeld, hun dochter hadden ze al een tijdje niet meer gehoord. Ik trof haar bibberend en bevend onder een tafel aan, ze prevelde iets over stijgende cijfers en een curve die maar niet wou afvlakken. Ik stelde haar gerust met een recente test die bewijst dat ik niet besmet ben. Ze kwam stilletjes terug bij haar zinnen en vertelde haar verhaal. Als bezorgde studente en toekomstige dokter wou ze het niet bij code oranje laten. Samen met haar kotgenoten kondigde zij code donkerrood af. Zij zullen vanaf heden niet meer reizen en niet naar café gaan. Binnen hun eigen kot gaan ze onder de tafel schuilen. Dat noem ik solidariteit.

Grapjes terzijde, het wansmakelijke ‘zombie’ filmgenre dat het midden houdt tussen horror en comedy, geeft goed weer wat er op dit moment aan de gang is. Mensen die zich door de media laten hersenspoelen zijn ‘levende doden’ geworden. Ze geloven alles wat er gezegd wordt en gehoorzamen blind. Ze krijgen smetvrees, laten zich muilkorven en verminderen de toevoer van zuurstof, ze mijden contact en zitten in hun bubbel terwijl de economie wordt gekelderd en hun spaarboek wordt geplunderd. Gezellige cafés, leuke feesten en verruimende reizen worden beperkt. Genieten en vieren is fout. Alle berichten en alle maatregelen werken dissociatie en paranoïa in de hand. Op een fundamenteel niveau wil men mensen bang maken om te leven. Of dat goed lukt is een andere zaak. Aan de basis is daar in elk geval weinig van te merken. Aan de top daarentegen lijken de hersenen veel meer aangetast.

Zombies bewegen nog, maar technisch gezien zijn ze hersendood. Dat is uiteraard hun keuze en daar heb ik geen probleem mee. Het probleem met zombies is dat ze het op de anderen gemunt hebben die nog niet besmet zijn. Vele politici zitten nu gevangen in een soort opbod politiek, ze gaan geen rust vinden totdat iedereen gevaccineerd is. Dat is geen gezonde situatie. Don’t let them eat your brain.

3. Are Viruses Alive?

What does it mean to be ‘alive’?

At a basic level, viruses are proteins and genetic material that survive and replicate within their environment, inside another life form. In the absence of their host, viruses are unable to replicate and many are unable to survive for long in the extracellular environment. Therefore, if they cannot survive independently, can they be defined as being ‘alive’?

I would argue that the only satisfactory definition of life therefore lies in the most critical property of genetic heredity: independent evolution. Life is the manifestation of a coherent collection of genes that are competent to replicate within the niche in which they evolve(d). Viruses fulfil this definition.

It is estimated that there are 10 (to the 31st power) virus particles in the oceans – they vastly outnumber all other organisms on the planet. Alive or not, viruses are doing rather well!

4. Mag de huisdokter ook iets zeggen?

Ik merk veel gezonde scepsis en verontwaardigde reacties bij huisdokters en verzorgers in de eerste lijn, zeker bij de oude garde, die staan meestal met hun voeten op de grond en hebben in tegenstelling tot hun collega’s specialisten (die voor hun onderzoek sterk van funding afhankelijk zijn), veel minder last van nauwe financiële banden met big pharma. Dat zijn de mensen die we nauw en direct moeten betrekken bij de medische besluitvorming. De wijsheid zit aan de basis, niet aan de top. Dat is zo in bedrijven, onderwijs en politiek. Plato zei dat de mensen die de macht willen deze absoluut niet mogen krijgen. De pseudo-experts die we vandaag horen zijn de allerlaatste personen naar wie wij mogen luisteren, die ijveren al jaren voor vaccins en graaien allemaal in de vetpotten. Hun academisch niveau is ook niet bepaald indrukwekkend. In het interview hieronder spreekt het gezond verstand van een Amerikaanse huisdokter:

A COVID-19 vaccine should not be mandatory, and getting people to take it “serves certain special interests,” a young medical doctor told LifeSiteNews. “I have no doubt about it,” Dr. Leland Stillman said when LifeSite’s video reporter Jim Hale asked him if the push for the vaccine had, in many ways, to do with money. Hale spoke with Stillman at the “March Against Mandates” in Richmond, Virginia, last week. Stillman, a physician who was also one of the speakers at the event, said that “it’s quite clear from the data” that COVID-19 “is not nearly as virulent or deadly as it was made out to be originally.” “It’s a problem. It’s a disease. People are sick. People are dying. I have friends in New York City. I have friends in New Jersey who worked through the COVID-19 pandemic, at the peak of it, saw the sickest patients, who had lots of patients on ventilators.” But the other hand, “I work in rural America, and I’ve seen three cases in eight months. And one of them was a false positive. You’re going to tell me everybody ought to be vaccinated over a virus that seems to be harming a very, very small proportion of Americans, most of whom were already extremely old or malnourished or extremely sick? That doesn’t hold water.” He pointed out that the people dying from the virus “are clearly people who are sick previously,” sometimes “by their own choices: they ate poorly, they smoked, they didn’t exercise.” At the same time, “the public at large who may work very hard and spend a lot of money keeping up their health, is being told that they’re going to be forced to vaccinate with a vaccine that, again, we don’t know the efficacy of, and we don’t know the side effects of.” He said an attitude like this “certainly violates the principle ... that I was taught as a physician, which is primum non nocere, which means, ‘first, do no harm.’ So it’s just, this is all political theater, and it’s an agenda to get people vaccinated because it serves certain special interests.” In the context of talking about “special interests,” Stillman encouraged people to “look at the National Vaccine Injury Compensation [Program]. I mean, it’s $4.4 billion, at least, of taxpayer dollars that have been paid out … to people who’ve suffered from privately held products. And the vaccine industry doesn’t have liability.” The National Vaccine Injury Compensation Program was created in 1986. It protects pharmaceutical companies from lawsuits related to vaccine injuries or deaths. “It was created after lawsuits against vaccine companies and health care providers threatened to cause vaccine shortages and reduce U.S. vaccination rates, which they believed could cause a resurgence of vaccine preventable diseases,” Children’s Health Defense explains. Children’s Health Defense reports, “According to the vaccine-injured and their loved ones, the program has failed miserably as a litigious, broken system where the injured are up against a government vaccine program, government owned vaccine patents, government health officials who administer the program and government paid attorneys from the Department of Justice. There is no judge, no jury of your peers and no discovery. Claimants feel the system is set up for their claims to fail.” The vaccine industry not being liable for their products is “unprecedented,” Stillman continued. “Your builder’s liable if your house collapses on you. Your gun manufacturer is liable if your gun misfires. Your plumber is liable if they make a mistake and there’s a massive leak in your house, and your house floods, and you have to do hundreds of thousands of dollars in remediation.” “But if your child is injured by a vaccine,” Stillman explained, “the vaccine manufacturers have no liability. That’s a recipe for corporate malfeasance. And, of course, the vaccine manufacturers, the pharmaceutical industry has been convicted many, many times of criminal activity. Are they ever sent to jail? No. They get fined. They get fined, and they get slapped on the wrist.” “And then they go back to business,” he added, “basically brainwashing Americans into thinking that the solution to their problems is drugs that don’t actually fix their medical issues.” He emphasized that it wasn’t even “a matter of debate” that vaccines can cause injury. “It’s merely a matter of debate as to to what degree, how often, and so on and so forth.” Stillman said Americans “need to wake up to the fact that the mainstream media is not telling them the truth about their health. Because the reality is that the mainstream media works for the people who pay their salaries. And that’s the top advertisers.” “And you can go through the list of the top advertisers on any mainstream media network, and you will see that they are producing things that either make you sick, or treat the sicknesses that you have. Why would anyone who’s got that agenda tell you how to be healthy?” he asked.

Bron: https://www.lifesitenews.com/news/young-doctor-explains-why-hes-against-forced-covid-19-vaccine


Vorige
Vorige

Corona Science

Volgende
Volgende

Corona վախ