Corona վախ

Breaking News: De Cijfers Stijgen ALWEER! Het gaat TERUG de verkeerde kant uit. Wat betekent վախ? Over vaccins en het belang van geestelijke en fysieke immuniteit.

Ik ging vandaag normaal iets posten over stilte-meditatie, maar het onrustwekkende nieuws die ik deze morgen op de radio hoorde (Klara, what else?), doorkruiste deze plannen. Ik voelde mij verplicht om jullie extra te waarschuwen, want blijkbaar is de ernst van de situatie nog niet bij iedereen goed doorgedrongen.

BREAKING NEWS op een mooie septemberdag:

De Cijfers Stijgen Alweer!

“Het gaat WEER de verkeerde kant op!” klinkt het dramatisch. Potverdorie, en ik die dacht dat we zo goed bezig waren. Als de cijfers en de curves stijgen, het maakt niet uit welke, is dat niet goed, dat wisten wel al. Wat is er nu weer aan de hand? Het aantal ‘besmettingen’ is weer gestegen. En het aantal ziekenhuisopnames ook. Hoe komt dat?

Enkele dagen geleden hoorde ik dat dit mogelijks het gevolg was van ‘vakantiegangers die terugkwamen uit de RODE zones’. Een ontstemde kustburgemeester had het over ‘feestvierders in een surfclub’. Snode ‘wielertoeristen’ infecteerden zelfs een klein dorp. Kunnen die asociale mensen zich niet aan de regels houden en gewoon thuisblijven? Ga niet op vakantie, laat die koersfietsen in de garage en stop die feestjes aub.

“Het aantal doden blijft echter dalen,” zegt de nieuwslezeres. Euh!? En op het einde van datzelfde nieuwsbericht concludeert ze op kalme toon: “Volgens de experten is dat geen drama, maar we moeten vermijden dat het een drama wordt.” Ah bon?

Dit nepnieuws inspireerde het grappig artikel: Welke paddo's eet Van Gucht? Terwijl de Vlaamse pers alweer een dwaasheid-record breekt, bericht een gewone Britse krant dat achtbare professoren van de universiteit van Oxford bevestigen wat iedereen met een half werkend brein al maanden wist: de corona test is onbetrouwbaar en geeft tot 50% valse positieve resultaten. Profs uit heel Europa, zelfs de Duitse minister van gezondheid, laken het corona beleid. Ik raad je aan om de Belgische viruswaanzin website regelmatig te consulteren. Het heeft niets te maken met complotdenken. Het onzinnige corona verhaal wordt er vakkundig gefileerd. Je vindt er voldoende informatie om je eigen geïnformeerde mening te kunnen vormen.

Ik apprecieer het werk dat de mensen van viruswaanzin doen want het is broodnodig dat burgers opstaan tegen de partijdige media, de corrupte experts en de onderdanige ministers die de belangen van big pharma zo fervent behartigen. De vrijwilligers van dit kritisch en rationeel platform verdienen een pluimpje van Maät. Zij hebben de juiste intellectuele en ethische reflex tegen de leugens en de valse crisis die zoveel nodeloze slachtoffers blijft maken. Er zullen veel mensen psychisch, sociaal, economisch en fysiek afsterven door al die manipulatie. Tien keer meer dan door het virus. Een groep Duitse artsen had het over georganiseerde misdaad. Ik geef ze geen ongelijk.

Er zijn geen covid doden meer, de corona crisis die evenveel slachtoffers gemaakt heeft als een griepepidemie is al een tijd voorbij. De reële curve is sedert half-mei plat. Bij gebrek aan doden moeten de media en de experts het aantal besmettingen hypen. Een cijfer dat niets betekent, niet alleen omdat de test onbetrouwbaar is, maar vooral omdat meer dan 99% van wie werkelijk besmet zou zijn geen problemen zal ondervinden. Het probleem is fictief maar de zelfgemaakte economische impasse is heel reëel.

home pagina van virus waanzin

home pagina van virus waanzin

Geef onze glimlach terug.
— viruswaanzin.be

Waar gaat dit over? Als je iets goed wil begrijpen moet je de belangrijk “waarom?” vraag stellen. Niet één keer maar zeven keer. Blijf graven. Zo kom je tot de kern.

Waarom ijveren pers & politiek tegen het advies van steeds meer en steeds luidere stemmen voor het handhaven van zinloos dure corona maatregelen (gekleurde zones, foute testen, maskers en anderhalve meters)? In heel de wereld laken onafhankelijke onderzoekers, echte virologen, artsen voor wie de eed van Hippocrates nog iets betekent en onafhankelijke universiteitsprofessoren het rampzalige anti-corona beleid. Pers en politiek graven zich verder in en klampen zich krampachtig vast aan het script dat ze van hun broodheren gekregen hebben. Dit gaat uiteraard alleen maar over vaccins. “Het vaccin is de enige redding!” blijven de kleuterleiders ons voorzingen. Dit verhaaltje horen we al maanden. Al vele jaren eigenlijk, maar het klinkt nu luider dan ooit. In dit stuk gaan we in op de diepere oorzaak, de lange weg en het ultieme doel van deze globaal georchestreerde angst-campagne:

VAX

VAX is slang of dialect voor vaccin en vaccinatie.

Ben je pro-vax of anti-vax?

Photo by Lesly Juarez on Unsplash
Smile, you’re on candid camera.
— A. Birdh

De mensen van viruswaanzin bedachten een mooie slogan: “Geef onze glimlach terug.” Ik nodig je uit om een stapje verder te gaan, niemand heeft de macht om je glimlach weg te nemen, tenzij je iemand die macht geeft. Mijn advies is:

Neem je glimlach terug.

Mediteren is de kunst om ten allen tijde innerlijk te blijven glimlachen. Maar neem deze metafoor niet al te letterlijk op. Boeddha’s glimlach gaat gepaard met het hoogste inzicht. Geen intellectueel inzicht, maar de vlijmscherpe intuïtie, de gelukzaligheid, de diepe vrede en het mededogen die spontaan opwellen als hoofd, hart en buik mooi gealigneerd staan. Dat is de vrucht van meditatie, het beoefenen van deugd en leven voor het welzijn van alle wezens. Niet van egoïstische navelstaarderij, simpele slogans, wishful thinking of het fake it till you make it principe. Als je het leven van de Boeddha en dat van alle andere grote meesters bestudeert, dan merk je dat ze sterk geëngageerd waren en dat hun pad niet op rozen liep. We houden meer van de glimlach en het bovenmenselijk serene beeld van Boeddha dan van zijn veeleisende weg.

Nep-vormen van spiritualiteit proberen die sereniteit na te apen door te doen alsof je ver boven de wereldse beslommeringen verheven bent. “Ik hou me niet bezig met negativiteit maar met positieve affirmaties. Het raakt me niet meer. Ik probeer meer in het nu en in the flow te leven. Ik luister steeds minder naar mijn mind of ego.” Stuk voor stuk zaken die je egoïstisch, onethisch, onkritisch, mak en onverschillig maken. Waardoor je je maatschappelijke verantwoordelijkheid ontvlucht. Bekende exponenten van die pseudo-spirituele onzin zijn Eckart Tolle, Mooji en Russell Brand. In dat circus heerst heel wat verwarring over de volgende uitspraak:

De wereld is een illusie.

Vraag is wat dit betekent. Het is geen geloof of geluksformule die je kan inroepen om de pijn van het leven te verzachten. Het is een onderzoekshypothese of de ex-post expressie van een hoge realisatie. Al je mediteert kom je mogelijks tot het inzicht van de Boeddha: onze ziekten zijn denkbeeldig en het ‘zelf’ bestaat niet. In afwachting ware het beter om uitspraken over het illusoire karakter van de wereld te begrijpen als: “De wereld is misschien niet wat ze lijkt.” Ook al is het leven een droom, je ervaringswereld is heel reëel. Wees eerlijk en start op het ervarings- of inzichtniveau waar je staat.

Het is niet zo dat de problemen bij toverslag zullen verdwijnen als je ze weglacht of je ogen sluit. De sereniteit van Boeddha is geen troost, easy escape of bypass mechanisme. Ik kaart heel bewust vervelende en ‘negatieve’ topics aan zoals corona en corruptie. Ik weet dat dit het laatste is wat vele mensen over meditatie willen horen. Zij horen liever positieve en inspirerende boodschappen. Dat hoort er ook bij. Ik voorzie blogs over mooie teksten, positieve onderwerpen en inspirerende personages. Maar alles op zijn tijd. Nu eerst dit. Wij worden allen geconfronteerd met een uitslaande wereldbrand. Een kleine maar invloedrijke paranoïde sekte denkt dat de aarde letterlijk in brand staat en dat een griepvirus ons leven drastisch moet herschikken. Ik ben van mening dat wij door een plaag van domheid en corruptie geteisterd worden. Als je huis letterlijk of figuurlijk in brand staat, dan begin je toch niet te mediteren? Je schiet in actie om het gebouw tijdig te verlaten en/of de brand te blussen.

Photo by Piotr Chrobot on Unsplash

Ik zie dit onderwerp als een brandblusser. Mediteren zonder kritisch na te denken over al dat corona gedoe lijkt me geen goed idee. Kijk verder dan het goede gevoel dat je door allerlei ontspanningstechnieken en inspirerende teksten kan bereiken. Die dingen zijn oppervlakkig, voorwaardelijk en tijdelijk. Graaf dieper. Het leven brengt ons die uitdagingen die we nodig hebben. “Wat er ook gebeurt, precies dat is de sleutel!” zei Longchenpa, mijn favoriete leermeester. In die zin is de corona affaire een geschenk uit de hemel. Het is een praktische, tragikomische en larger-than-life illustratie van een pervers mechanisme dat lijden veroorzaakt. Je kan er moeilijk naast kijken. Het is één van die bittere pillen die je kan helpen ontwaken. Meditatie-in-actie. Grijp je kans.


վախ?

Photo by krikor Abo on Unsplash - Ancient Church in Noravank Road, Armenia

Photo by krikor Abo on Unsplash - Ancient Church in Noravank Road, Armenia

վախ

Ken je dat woord?

Vermoedelijk niet, want het is Oud-Armeens (1).

Het heeft een dubbele betekenis:

  1. angst, vrees, schrik

  2. een steile afgrond

Het woord վախ wordt “ VAX “ uitgesproken.

Toeval of niet, het woord վախ of ‘vax’ is de perfecte definitie van de corona crisis. Want het enige virus is angst en het vaccin, de enige redding, is een steile afgrond.

Angst (virus)

Photo by Alexandra Gorn on Unsplash

Er zijn dit jaar mensen gestorven aan covid, net zoals er elk jaar mensen sterven aan de griep. De gewone griep doodt evenveel mensen als covid maar daar hebben we nooit een spel van gemaakt. Het virus is ook veel minder dodelijk dan het ebola virus. Het is in de eerste plaats een mentaal of angst virus dat ons besmet heeft. De media doen zo hard hun best om angst voor de dood, schrik voor besmetting en vrees voor contact met anderen te zaaien. Daarmee creëren ze een collectieve trance of tunnelvisie. Het vaccin wordt dan het spreekwoordelijke licht aan het einde van de tunnel.

Willen ze ons wijsmaken. Want weinigen geloven het.

Dat 80% van de mensen het vaccin zouden willen is gelogen. Op die manier willen ze de indruk wekken dat er een meerderheid achter staat. Belangrijk, want de mens is een kuddedier. Doch velen willen het vaccin niet. Met reden zullen we zien. Big pharma wil het verplichten, maar dat zeggen ze niet te luid. Af en toe wordt er een proefballonnetje opgelaten en als de reactie tegenvalt halen ze snel bakzeil. Autoritaire strategieën worden eerst uitgetest in voormalige Britse kolonies, zijnde de USA, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland. Afstammelingen van avonturiers, bajesklanten en rovers, een ruw volkje. Dat is geen waardeoordeel, die mensen zijn ok en de gelukkigen leven er dicht bij de natuur. Over het intellectuele niveau van de doorsnee Amerikaan hoef ik niet uit te weiden. Het nadeel van die landen is dat je er gemakkelijk collabo’s en bullebakken ronselt die staan te springen om autoritair en met buitensporig geweld op te treden. Met andere woorden: politiek en politioneel crapuul. Australië is dan ook het land waar de politie een zwangere vrouw hardhandig kan arresteren voor de ogen van haar twee kleine kinderen. Haar misdaad? Opruien van het volk: op Facebook kritiek uiten op de lockdown en oproepen tot vreedzaam protest.

Dit ‘vrijwillige’ vaccin zal verplicht worden. De doorzichtige trucjes die men daarvoor zal gebruiken zijn religieus en gebaseerd op angst en schuldgevoelens: sociale druk (de angst om niet-solidair te zijn en uit de groep gestoten te worden), financieel-economische bestraffing (de angst om je job te verliezen) en vrijheidsberoving (de angst om niet meer te mogen reizen en om de toegang tot winkels en restaurants ontzegd te worden). Je zal hoogtechnologisch verketterd worden. Die onfrisse situatie is al een feit in China. Een high tech surveillance system die alle westerse big tech bedrijven gretig hebben ondersteund bepaalt jouw ‘sociale score’. Dat uit zich in een kleurcode op jouw smartphone die zegt waar je wel of niet binnen mag. China is het mass management model dat onze wereldleiders bewonderen.

Afgrond (vaccin)

Photo by Ivana Cajina on Unsplash
Het vaccin is de enige redding! Capisce?
— het ministerie van ongezondheid en volksverlakkerij

De fanatieke leden van de big pharma sekte geloven rotsvast dat dit vaccin ‘de enige redding’ is. Financieel kan ik de redenering volgen, medisch niet. Alhoewel, redenering is niet het juiste woord. Experts en politici denken niet meer, Bill Gates doet dat voor hen. Met Ferguson en Fauci op zijn payroll heeft hij de lockdown bevolen. Hij heeft in het begin van de crisis aangekondigd dat we maar vrij zouden zijn als zijn vaccins er waren. Hij heeft gezworen dat hij de wereldbevolking zal vaccineren. Hij verwacht dat de overheid hem hierbij helpt. “Niet waar,” krijst de pers, “dat is complotdenken.” Wat een bende gelobotomiseerde idioten, want Gates zegt dit zelf. En al de slippendragers van de overheid willen maar één ding: met Bill of Melinda poseren op de foto. Bill is heel openhartig. In blogs en interviews geeft hij aan dat we niet één maar twee of meerdere shots nodig zullen hebben, want één vaccin zal niet goed genoeg zijn. Hij is geen dokter maar hij weet dat. Er is een ongeschreven wet die zegt dat jouw intelligentie recht evenredig is met de hoeveelheid geld die je bezit. Dat Bill Gates’ orders blind opgevolgd worden staat vast. Al onze verkozenen hebben de sponsoring contracten en de bestelbons die Bill onder hun neus heeft geschoven al getekend. Bill’s advocaten hadden met fluo stripjes aangegeven waar onze ministers, die zelfs niet in staat bleken om simpele mondmaskers in China te bestellen, moesten tekenen. Wij lachen altijd met Congo, maar het is hier niet anders. Het contract van Astrazeneca stipuleerde ook dat zij alle gezondheidsrisico’s van het vaccin op de Belgische overheid afwimpelen. Benieuwd hoe die onderhandeling zal uitdraaien. Onze mandatarissen mogen terecht fier zijn. Zij sponsoren het Gavi initiatief van Gates, bestellen miljoenen dosissen en betalen riante voorschotten aan de bedrijven waarin Gates investeert. En dit allemaal voor ons aller welzijn.

Een berg cash voor de 1%.

Een steile economische afgrond voor de 99%.

De modale belastingbetaler zal bloeden, Gates’ aandelen zullen door het dak gaan, big pharma zal record omzetten halen en alle bevriende experten en ministers zullen record bonussen opstrijken. Daar blijft het niet bij, want Gates wil nog meer cash drainen door ons allemaal te chippen en het globale registratie- en opvolgingssysteem te leveren. Microsoft Technology Licensing LLC uit Redmond Washington, verkrijgt op 26 maart 2020 het beruchte patent 060606 . Vandaag beschikt Gates over de benodigde track & trace technologie om iedereen te controleren en de cashloze maatschappij mogelijk te maken. Logisch, Bill wil al onze cash. Hij is ook al plannen aan het smeden om het klimaat te redden: hij heeft ideeën over geo-engineering (zonverduidering), vlees dat in labo’s wordt gekweekt en nieuwe kerncentrales (3).

Hoofd van de wereldgezondheid, hoofdsponsor van de vaccins, centraal digitaal vaccin beheerder, eigenaar en uitvinder van nieuwe gmo zaden en gewassen, tsaar van de kunstvoeding, klimaat-regelaar, kernenergie-producent, promotor van de cashloze economie en AI-based personalized learning (pedagogie) voor onze kinderen, er is geen enkel grootschalig project waar Bill, de hogepriester van de Mammon, niet tussen zit. Hij heeft elk aspect van ons leven herdacht, gepatenteerd en gepland. Hij is op zijn eentje dé think-thank en dé one-stop-shop voor de hele wereld. Hij bezit profetische gaven, hij had de pandemie voorspeld. Hij bezit ook miraculeuze krachten. Hoe meer geld hij weggeeft, hoe meer zijn fortuin aangroeit. Ongelofelijk. The man we need.

Een onverantwoord genetisch experiment van de 1%.

Een steile medische afgrond voor de 99%.

Het vaccin wordt niet alleen een economische maar ook een medische afgrond. Denk even na. Dit vaccin fabeltje druist in tegen elke gezonde logica. Zelfs pro-vaxxers uiten vandaag hun twijfels. Je moet verstandelijk of psychisch zwaar gechallenged zijn om het vaccin als ‘enige redding’ te zien.

  1. Goed nieuws! Natuurlijke immuniteit werkt perfect

    Je kan discuteren over de cijfers na de komma van het covid-19 sterftecijfer. Sommigen gaan uit van 0,1‰, andere van 0,16‰, 0,2‰ of 0,3‰ (promille). De mortaliteit wordt per duizend inwoners berekend. Meer dan 99% van de mensen hebben het overleefd. Conclusie? Onze natuurlijke immuniteit werkt heel goed. Kinderen hebben een immuniteitssysteem dat slechts een fractie van een seconde nodig heeft om in actie te treden. Het is op hogere leeftijd, als de immuniteit verzwakt, dat je risico loopt. Tachtigplussers en obesen liepen het grootste gevaar.

  2. De beste remedie: versterk je natuurlijke immuniteit

    Het ligt voor de hand dat het boosten van jouw immuniteit veruit de beste, zoniet de enige duurzame oplossing is. Het is bovendien gratis en gemakkelijk. Veel zon, gezonde buitenlucht, zuiver water, gezonde voeding en vooral geen angst, want dat onderdrukt jouw weerbaarheid. Er is een overvloed aan natuurlijke supplementen die je daarbij kunnen helpen (zoals zink en vitamines C, D en E bijvoorbeeld).

  3. Er is een conventionele kuur

    Mocht de natuur niet voldoende werken, dan kan je nog altijd terugvallen op bestaande, relatief veilige en generische/goedkope allopathische geneesmiddelen. Het meest bekende protocol combineert middelen die je in elke apotheek kon vinden: hydroxychloroquine, zink en het antibiotikum azithromycin (zitromax). Het gaat uit van één van de meest vermaarde virologen, de Franse Didier Raoult. Dokters zullen er wereldwijd hun patiënten mee genezen, totdat big pharma zich met de zaak ging bemoeien en een stok in de wielen stak (2). Genezen? Hoho! Dat mag alleen maar op de manier die wij bevelen. Maar het beproefde malariamiddel werkt gewoon, ongeacht wat big pharma hierover zegt. Evidence-based is het beste . Het enige probleem is dat het medische kartel die middelen heeft laten verbieden om de vaccinatie-agenda niet in het gedrang te brengen. De beschuldiging van misdadig opzet van de eerder genoemde Duitse artsen is terecht. De beslissing van de politiek om een werkend en veilig geneesmiddel te verbieden, de beslissing van social media om informatie hierover te censureren en de beslissing van medische inspecties om gewone huisartsen die hun patiënten genezen af te dreigen omdat ze afwijken van de officiële partijlijn, zijn crimineel.

  4. De ontwikkeling van een (veilig) vaccin vraag tijd

    Zelfs overtuigde pro-vaxxers hebben ernstige twijfels. En met reden. Het normale ontwikkelingstraject van een vaccin is een moeilijk proces dat vier tot zes jaren in beslag neemt. Het verkorte traject van één jaar biedt absoluut geen garanties voor de veiligheid. Het feit dat de vaccin industrie elke legale verantwoordelijkheid voor de kwalijke effecten van het nieuwe corona vaccin bij voorbaat afwimpelt is hierbij een teken aan de wand. Vertrouw nooit iemand die zegt dat zijn product volkomen veilig is terwijl hij elke juridische aansprakelijkheid afwijst. Meer nog, iemand die bovendien eist dat de overheid, dat ben jij als belastingbetaler, hiervoor opdraait. Deze nederlandse huisarts windt er alvast geen doekjes om: „Blijf van mijn twee gezonde kinderen af!” Ze noemt haar eed van Hippocrates als arts: niet schaden en bij twijfel niet doen.

  5. Waarschuwing: ernstige nevenwerkingen

    Journaliste test in UZ Gent experimenteel corona-vaccin uit: Mijn benen voelden gloeiend heet aan en ik verloor alle gevoel in mijn vingers”. He experienced a severe reaction to Moderna’s Covid-19 vaccine candidate. He’s still a believer. “Hij is nog steeds een gelovige” is een statement die aantoont dat dit geen wetenschappelijk maar een religieus debat geworden is: believers en non-believers. Sorry, in de 21ste eeuw kunnen we dergelijke religieuze onzin missen als kiespijn. Check the facts.

    “Nooit zo ziek geweest!” is de feedback die je af en toe in de pers hoorde. “Maak je geen zorgen,’ zei Bill Gates op tv, “Pijnlijk, maar niet erg.” In een ander interview gaf Bill Gates terecht aan dat ongewenste neveneffecten onvermijdelijk zijn. Een statistische zekerheid als je 7 miljard mensen gaat vaccineren. Gates liet het getal 700,000 vallen, 1 op de 10,000 (0,01% van de wereldbevolking) zou adverse effects kunnen ondervinden. Geen onrealistische verwachting in het licht van wat we weten over eerdere vaccinatie campagnes en de huidige trials. En dan komt er een schitterend staaltje nieuwspraak van een fact-checker van AP: Bill Gates did not say 700,000 people will have negative side effects from a coronavirus vaccine. Volgens debunker Ali Swenson heeft Bill Gates nooit gezegd wat hij gezegd heeft. Op het einde van dit interview zegt Bill: “…And that actual decision of, OK, let’s go and give this vaccine to the entire world — governments will have to be involved because there will be some risk and indemnification needed before that can be decided on.” Haar assessment van wat Bill werkelijk had willen zeggen is dat dit ‘theoretisch’ en ‘hypothetisch’ bedoeld was. Ah, OK! Bedankt Ali Swenson om vals nieuws te ontkrachten en dit voor ons, gewone stervelingen, te willen reframen. Gewone mensen onthouden zich beter van interpretaties, dat is de exclusieve bevoegdheid van news verification reporters. Dat is net zoals vroeger in de kerk, enkel getrainde priesters begrijpen de boodschap en mogen de leer verkondigen.

    Er zijn tijdens de trials al heel wat ongewenste effecten vastgesteld. Testcriteria (zoals het benodigde aantal testpersonen en de hoogte van de dosissen) worden gaandeweg aangepast en bijwerkingen worden “grade 3 adverse events” genoemd om de ernst ervan te verdoezelen. Laatste incident in de rij, Astrazeneca heeft haar studie met de universiteit van Oxford moeten stilleggen op basis van een onverklaarbare ziekte. “Routine procedure,” zegt de maker, “en het bewijs dat we veiligheid au sérieux nemen.” Vreemd, hier is sprake van een acute infectie van het ruggenmerg. Wie wil er nu in godsnaam het risico lopen op levenslange verlamming voor een ziekte die niet dodelijker is dan de griep? Erica ziet ze Vlieghen (4), onze leading expert, minimaliseert dit. Ik ben het deze keer met haar eens en stel voor dat zij prioritair met de hoogste dosis wordt ingeënt om als ons nationaal proefkonijn te fungeren.

  6. Onverantwoord genetisch experiment

    Zoals ik in eerdere musings heb aangegeven zal de corona gekte gebruikt worden als voorwendsel om een nieuwe generatie vaccins te pushen, de zogenaamde DNA of mRNA vaccins: genetische manipulatie. Europa bereidt in alle stilte wetten voor die de genetische manipulatie van mensen mogelijk maken. Dit gebeurt in fasen. We krijgen eerst conventionele vaccins. Maar daarvan heeft Bill Gates al aangekondigd dat die niet optimaal zullen zijn maar beter dan niets. De betere soort, zoals het veelbelovende vaccin van biotech startup MODERNA, komt later. Deze vaccins zijn EXPERIMENTEEL en nooit eerder getest op grote schaal. Het risico dat deze nieuwe technologie ons genetisch materiaal wijzigt is reëel en vele artsen noemen dit daarom een onverantwoord genetisch experiment. Bill Gates heeft veel hoop op Moderna gevestigd. Zowel op medisch als op financieel vlak. Op papier zijn haar oprichters miljardairs, de beurswaarde bereikte 29 miljard dollar, een opmerkelijk en lovenswaardig feit voor een bedrijfje dat nog geen enkel product verkoopt en nooit eerder een vaccin gemaakt heeft. Insiders weten dat dit financiële succes een verdiende beloning is voor hun visie. Sinds 2015 vecht Moderna om een patent toegewezen te krijgen. Waarvoor? Voor een technologie tegen de griep. In maart 2019 zal Moderna preciseren dat zij haar technologie wil inzetten tegen een coronavirus dat ‘per ongeluk of opzettelijk wordt verspreid onder de bevolking’, 9 maanden voordat covid-19 opduikt. Dat Betacoronavirus mRNA vaccine patent krijgen ze in juli 2020. Goed nieuws voor investeerder Gates. En ook voor ons, onze redding komt hierdoor een stukje dichter. Enkel een complotdenker als David Martin stelt zich vragen bij het feit dat Moderna wist dat ze een vaccin zouden ontwikkelen tegen een coronavirus waar de bevolking pas 9 maanden later iets over hoort. Wij niet, want wij weten dat complotdenkers fout zijn. Er is ook nog een vrouwelijke Amerikaanse arts die roet in het eten wil gooien: Dr. Carrie Madej. Zij geeft haar ongezouten mening over het vaccin van Moderna. Als je haar video (onderaan) bekeken hebt zal je ongetwijfeld zo’n Moderna vaccin willen. Even geduld.

  7. VAX? Do your homework!

    Ongeacht of je pro- of anti-vaxxer bent, licht je altijd goed in want het publiek wordt bijzonder slecht geïnformeerd. Je moet heel onwetend of oneerlijk zijn als je durft beweren dat vaccins volkomen veilig zijn. Niets is minder waar. Big pharma en de overheid erkennen beiden het risico op ongewenste effecten. In diverse landen heb je fondsen die dodelijke of ernstig zieke vaccin-slachtoffers vergoeden. Als voorbeeld neem ik het griepvaccin dat in 2010 een golf van narcolepsie zal veroorzaken (5). Polio vaccins veroorzaken nieuwe polio gevallen in Afrika. Enkele landen verboden het HPV vaccin omwille van de negatieve effecten. De efficiëntie en de effectiviteit van gewone griepvaccins is heel relatief. En het is helemaal geen goed idee om vaccins te geven aan mensen die heel oud of zwaar ziek zijn.

    Ben je geïnteresseerd in wat de zeer omstreden professoren Didier Raoult (die mij doet denken aan een personage uit Asterix en Obelix) en Gilbert Montagnier, Nobelprijs geneeskunde, over dit subject te zeggen hebben? Met dien verstande dat ze alle twee ‘gaga’ verklaard zijn door het zeer integere medische establishment en de superintelligente debunkers van de pers. Be your own judge.

    Repeat after me: “They lost it! They’re wrong! Boo!” (3x)

De transcriptie van deze video kan je lezen je in bijlage (6).

Vaccine trials are being fast-tracked at a level and rate that I have never seen in my life, nor did I ever expect to see. They are skipping over the animal trials and going directly to human trials. They are not using good scientific methodology at all. They have no randomized placebo-controlled trials for any vaccine, which is the gold standard for any therapy to be approved by the FDA. They’re not following any sound scientific protocol to make sure this is safe for us, to make sure it would work for us, or to know anything about it—and they want to inject it into everybody.
— Dr. Carrie Madej
Dr. David E. Martin over Moderna, biotech wonder en rijzende ster aan de vaccin hemel

Dr. David E. Martin over Moderna, biotech wonder en rijzende ster aan de vaccin hemel

Bill Gates did NOT say 700,000 people will have negative side effects from a coronavirus vaccine.
— Ali Swenson, AP News

Conclusie?

Religie van de ergste soort!

De ‘redding’ van de wereld hangt volgens pers & politiek af van een onbestaand en onveilig experimenteel vaccin. Het heeft ernstige nevenwerkingen, kan ons genetisch manipuleren en de producenten zijn vrijgesteld van elke juridische aansprakelijkheid. Pure science-fiction.

Waartegen moet dit gevaarlijke vaccin ons beschermen? Tegen een kwalijk soort griep. Een ziekte waarvan 99% van de bevolking geen last heeft want wij genezen er op heel natuurlijke wijze van. Of met behulp van bestaande, goedkope, veilige geneesmiddelen.

De mensheid van de 21ste eeuw heeft haar vrijheid en economie afhankelijk gemaakt van de bizarre ideeën van één enkele man. Hij is geen arts en ook geen scientist maar een superrijke zakenman. De pers heeft hem tot paus verkozen en paradeert hem als een profeet. Ons lot is in goede handen want Bill is een filantroop, hij houdt van ons.

In de volgende musings zetten we ons corona onderzoek verder. We zijn nog niet ver geraakt met onze waarom vraag. Waarom al die corona bangmakerij? Omwille van het vaccin. Maar waarom dit vaccin? Geld? Ja en neen, die uitleg is goed genoeg voor mensen die denken dat geld de wereld bestuurt, maar blijft zeer oppervlakkig. Geld is maar een middel. België is een land van boerkes met kletskes geld, de ‘rijke’ Belgen die vaak op tv of in de boekskes komen en deel uitmaken van onze folklore zijn als mens best ok en de meesten zouden geen vlieg kwaad doen. Naar internationale normen stellen ze ook niets voor, rijke Belgen blijven kleine middenstanders. Als we over geld praten dan hebben we het over nieuw geld (de likes van Buffet, Bezos en Branson), dictators (Rusland, China, Saoedi-Arabië) en oud geld (enkele families die nog rijker zijn maar wijselijk discreet blijven). Die mensen leven op een andere planeet. Bill Gates heeft trouwens geen geld nodig, hij is al één van de rijkste mensen ter wereld. Dat geld de main driver is voor sycofanten of pluimstrijkers (pers, experts, ministers) in zijn kielzog lijdt geen twijfel, maar hiermee zit je nog bij het lager kader, de uitvoerders op laag niveau. Wie denkt in termen van geld zit vast in een enge boekhoudersmentaliteit. Wat doen onze politici en eurocraten anders dan centjes tellen? Zij stellen permanent begrotingen op en beheren de beschikbare budgetten, zij maken schulden bij de banken en trekken dat geld uit voor dit of dat clubje. Daarbij vertrekken wij altijd van een idee van ‘schaarste’, het centrale dogma van onze economie. Er is een bepaalde koek, en die is beperkt. De internationale sport bestaat erin om een zo groot mogelijk deel van de koek voor jezelf of jouw kliekje te bemachtigen. We denken nooit: wie bakt de koek? En hoe kunnen we extra koeken bakken?

Photo by Alex Loup on Unsplash

Photo by Alex Loup on Unsplash

Boekhouding is ok in de zin van beheer als goede huisvader. Maar als levensfilosofie is het zo beperkend. Fundamenteel geraak je daar nergens mee, in termen van vrijheid en wijsheid bedoel ik dan. De natuur is in elk opzicht overvloedig en kent geen grenzen. Zij weerspiegelt onze overtuigingen, ook de slechtste. In die zin zijn er weinig grenzen aan het lijden dat we onszelf kunnen aandoen en de totalitaire nachtmerries die we hier op aarde kunnen creëren.

De corona crisis is een strikt geregisseerde angst campagne die ons in versneld tempo naar een steile afgrond voert. Het verhaal is zo onsamenhangend en kinderachtig dat je je misschien afvraagt hoe het komt dat zoveel mensen erin trappen. Op zich is dat geen verrassing en ook niet moeilijk om te begrijpen, de geschiedenis leert ons waarom.

We moeten diep graven in de lange voorgeschiedenis, het paradigma van de medische wetenschap en het diep-religieuze geloof die daar achter zitten als we daar iets aan willen doen. Want je kan er iets aan doen. Meer dan je denkt.


1. Klassiek of Oud of Liturgisch Armeens

De Oud-Armeens taal werd vanaf de 5de eeuw op schrift gezet. Het is een belangrijke taal voor Bijbelkenners, voor de Patristiek* en voor de reconstructie van de Proto-Indo-Europese taal. Vele religieuze geschriften die oorspronkelijk in het Oudgrieks, Perzisch, Hebreeuws, Syriac of Latijn werden geschreven, overleven enkel in hun Oud-Armeense vertaling. De Armeense kerk gebruikt die taal nog steeds in haar liturgie.

(*) Patristiek is de studie van vroeg-christelijke auteurs, velen van wie bekendstaan als de kerkvaders. In onderscheid met de patrologie, die zich vanuit katholiek perspectief alleen met de kerkvaders bezighoudt, richt de patristiek zich op alle vroegchristelijke teksten.

2. De verboden kuur

Dr. Stella Immanuel is een gedreven dokter en ook nog eens pastoor. Zij komt uit Kameroen en heeft in Nigeria gestudeerd. Zij was gezien haar roots goed vertrouwd met het antimalariamiddel hydroxychloroquine. Zij legt in Washington een verklaring af die viraal gaat. Deze video haalt meer dan 13 miljoen kijkers en wordt prompt door de sociale media gecensureerd wegens het verspreiden van ‘gevaarlijke valse informatie over covid’. Wat is die ‘gevaarlijke info’? Dat er een simpele kuur bestaat voor covid. Dat is uiteraard zeer gevaarlijk voor de vaccin industrie. Stel je voor, zij genas meer dan 300 van haar patiënten, risicopatiënten met ademnood, diabetes en hoge bloeddruk incluis. Elke goede huisdokter en welingelichte burger is op de hoogte van dit simpel protocol: het anti-malariamiddel hydroxychloroquine + zink + een antibioticum type azitromycine (zitromax). Goedkoop en volkomen veilig. Ook niets nieuws, prof Raoult had dit veel eerder al gemeld. Hoe pers & politiek op bevel van big pharma reageren is ondertussen bekend. Het beruchte middel is in onderdanige, ‘Gesetz muss sein’ landen niet langer beschikbaar. Wat niet belet dat ze vlot onder tafel circuleren, in het anarchistische Griekenland geraak je er gemakkelijk aan. Nederland stuurt de gezondheidsinspectie af op een huisdokter die er zijn patiënten mee geneest. Genezen met goedkope middelen wordt dus strafbaar. Eigenlijk kan je je de vraag stellen waar een doktersdiploma nog voor dient. Waarom studeer je al die jaren als industrie en politiek voor jou bepalen wat je mag doen? Zonde van jouw tijd. De moedige manier waarop de kleine en volkse dokter Stella uithaalt tegen de kwakzalvers van het establishment die luid verkondigen dat haar concrete bewijzen niet volstaan en dat ‘meer dubbele studies’ vereist zijn om de ‘veiligheid’ (van een middel dat al 65 jaar bestaat) aan te tonen is hartverwarmend. David tegen Goliath. Beeld je nu even in dat je ernstig ziek bent, er is een kans dat je doodgaat. Hoe en door wie wil je behandeld worden? Door dokter Stella of prof Raoult & co die al hun patiënten effectief genezen? Of door spreekbuizen van big pharma die jouw doodleuk komen vertellen dat je best nog even wacht (en dood gaat) totdat hun experimentele vaccins en vette bonussen er aankomen? Maar diezelfde waakhonden die plots zo bezorgd lijken over de bekende bijwerkingen van een goedkoop geneesmiddel, reppen met geen woord over hun eigen medische blunders (geforceerd beademen) en de kwalijke bijwerkingen van andere, veel duurdere en zwaar-toxische middelen (zoals remdesvir). Pastoor Stella wordt in de media belachelijk gemaakt omwille van haar ‘primitief bijgeloof’, maar wie zet zichzelf hier te kakken? Niet de kleine Stella. Wel al die cynische poenpakkers van het medische establishment. Hun credo is veel enger en perverser dan de naïeve of kinderlijke vormen van spiritisme die in Afrika zo wijd verbreid zijn, zij kruipen voor het geld, de domste aller religies.

Dr. Simone Gold was op diezelfde persconferentie van de frontline doctors op Capitol Hill aanwezig. Zij zou ook zich niet laten doen en de censuur van artsen door de sociale media aanklagen. Zij zal op staande voet ontslagen worden.

3. Kernenergie

Onze ‘online’ economie, het internet, de cloud, de mega serverparken en de 5G data infrastructuur die in allerijl wordt uitgerold zijn allesbehalve duurzaam en verslinden steeds meer energie. Zo levert het grootste windmolenpark van Nederland energie aan een datacenter van Microsoft. In de zakenwereld weet iedereen op niveau dat onze energie niet van zonnepanelen, windmolens en biomassa zal komen, dat is greenwash om de groene kiezers te paaien. Duitsland wordt vaak als voorbeeld genoemd inzake groen beleid maar het grootste deel van hun energie komt van steenkool en bruinkool. Nieuwe kerncentrales zijn onvermijdelijk. Niet noodzakelijk een slechte zaak, de kerntechnologie zou stukken beter geworden zijn.

Leeslinks:

4. Erika ziet ze Vlieghen

Erika Vlieghe is net als gouverneur Cathy Berx gekend voor haar moedige lockdown, mondmaskers en pro-vaxx standpunten. Beide dames zijn verbonden aan het Instituut voor Tropische Geneeskunde of ITG dat ongeveer 30 miljoen kreeg (3 voor malaria, 25 voor de slaapziekte) van de Bill & Melinda Gates Foundation. Onze immer waakzame overheid zag daar geen enkel belangenconflict in en vertrouwde de leiding van het GEES (Groep van Experts belast met de Exit-Strategie) aan Erika. Het GEES bestaat uit zorgvuldig geselecteerde ondeskundigen die de vaccin lobby genegen zijn. Interim-premier Sophie Wilmès richtte dit tienkoppig team op om de corona gekte zo lang mogelijk in stand te houden. Mission accomplished!

Grappig detail, als je lockdown aanklikt op Erika’s wikipedia pagina krijg je de volgende historische lockdown voorbeelden: de aanslagen van 11 september 2001 en de afsluiting van Brussel in 2015 na de terreuraanslagen. Het heeft niets met gezondheid maar met terreur te maken. Lockdown is een lelijke term uit de gevangeniswereld en is nooit eerder gebruikt als respons op een epidemie. Oude (slechte) virologen spraken van quarantaine: het veilig afzonderen van de zieken en de zwakkeren, de economie loopt gewoon door. Nieuwe (goede) virologen spreken van lockdown: het opsluiten van gezonde en sterke mensen en het kelderen van de economie.

Hoe gezegend is ons land? Dank U Sophie en Erika! Dankzij jullie prijkt België in de Financial Times aan de wereldtop van het grootste aantal corona doden. En ook qua aantal nieuwe besmettingen blijft ons land fier aan de leiding. Godzijdank leef ik niet in Zweden, het land dat door de New York Times terecht een paria-staat werd genoemd, ze weigerden immers om in lockdown te gaan. Het aantal nieuwe besmettingen is daar quasi nul geworden, verschrikkelijk. Het maakt niet uit dat Zweden veel minder doden telt dan België, verhoogde waakzaamheid en gehoorzaamheid aan de dictaten van staats-virologen zijn onze enige redding. Meine Ehre heißt Treue. Veel dank ook Sophie en Erika voor het feit dat jullie de teugels niet laten vieren. Zelfs de landen waar het allemaal begon, China en Italië, zijn gevallen voor de verleiding van de vrijheid, de mensen mogen er vrij feesten en zonder maskers op overvolle terrasjes gaan zitten. Het angstige België staat als een rots in de branding, Bill Gates is terecht fier op jullie.

5. A new narcolepsy epidemic

In 2010 there was a startling increase in narcolepsy across the UK and northern Europe. With new cases developing on a weekly basis, some doctors described it as an epidemic.

Pandemrix to prevent swine flu caused narcolepsy

During the Swine Flu epidemic of 2009/10 the vaccine Pandemrix was given to six million people in the UK, to high-risk groups, including children, with asthma, diabetes and heart disease. The vaccine had been approved by the European Medicines Agency for use across the EU, despite minimal clinical trials. The manufacturer, GlaxoSmithKline, was given an indemnity by the UK government. Some 850,000 vaccinations were given to children aged between 6 months and 16 years. After the pandemic, in 2010/11, a further 170,000 adults and children received the jab when seasonal flu vaccine supplies diminished.

The UK Health Protection Agency (now Public Health England) undertook a major study of 4- to 18-year-olds and found that around one in every 55,000 jabs led to narcolepsy.

Narcolepsy campaigns for compensation for those who have developed narcolepsy as a result of Pandemrix vaccination. There are two potential routes to vaccine injury compensation. The first is the Vaccine Damage Payment scheme, a statutory scheme that provides a one-off tax-free payment of £120,000 to individuals who are severely disabled as the result of a vaccination. It is also possible to make a claim for compensation against the manufacturer of the vaccine in the civil courts.

CDC: An increased risk of narcolepsy was found following vaccination with Pandemrix, a monovalent 2009 H1N1 influenza vaccine that was used in several European countries during the H1N1 influenza pandemic. This risk was initially found in Finland, and then other European countries also detected an association.

NCBI: Unintended consequences of pathogenesis from vaccines are not new, nor are they unexpected. They are unanticipated only if those who develop them do not include available knowledge in their formulation plan. For example, the H1N1 influenza vaccine used in Europe led to narcolepsy in some patients, resulting from homology between the human hypocretin (aka, orexin) receptor 2 molecule and proteins present in the vaccine. This was established via the detection of cross-reactive antibodies in the serum of patients who develop narcolepsy following H1N1 vaccination in Europe [5].

6. The Coming Covid-19 Vaccine

by Dr. Carrie Madej

This information is very urgent and I really encourage you to think about the things that I’m saying. This is not a new topic for me as I’ve studied vaccines for 20 years. So I’m very familiar and very passionate about this information. Whatever you learn here, please share with friends, family and on social media platforms.

My Name is Dr. Carrie Madej and I am an internal medicine physician, osteopathic trained. I do not represent any companies or group. I am not getting paid or reimbursed and the opinions stated are solely mine alone. This information is not intended to diagnose or treat any individual. If you have symptoms, please see your individual health care practitioner.

The most important question/choice of your life is “What does it mean to be human?” This is a very important question. It is going to be very important for this Covid-19 vaccine that’s being developed. First, some basic facts:

Altering our DNA
Each of us has enough DNA in our bodies that could stretch up to 10 billion miles when uncoiled. That’s about 35 thousand terabytes of data, which is about 35 million hours of high-definition video.

So what information does this DNA hold? It’s your blueprint for life, how you’re created and designed, how your body functions, how it grows, how it reproduces, and even our thoughts and memories.

DNA is similar to computer code or binary code, if you are familiar with those. That’s where it takes a small change in the pattern or code and it will have a very grand effect.

Science has advanced to the point we can insert a gene into the human genome(1), we can put something extra in there, or we can take something out so that it’s missing a gene.

You can translocate, meaning you can take one part of the genome and move it into another area of the genome, altering God’s original design.
You can even cut out a part of the genome of the human, take a synthetic or artificially created piece of genome and insert it into the human genome. This is also referred to as an “engineered cell line,” a “synthetic cell line” or “genetically modified cell line.”

However, when you do this you are rewriting that person’s genetic code. You’re rewriting/changing your God-designed software program. Which begs the question, how much change of our personal DNA code would it take for us to be considered “not human”? And is it even ethical or legal?

This is going on today. These are very important things to understand and discuss because they are currently doing this and trying to roll out this technology within this year.

Patents
You can’t receive a patent anything natural or from nature. Something wild, something that grows from nature, you can not patent or own those seeds. But you can patent anything that has been created, modified, or engineered.

For example, Monsanto has genetically modified various seeds. Therefore, it’s created something a little different. You may see corn, tomatoes or other vegetables in the grocery store that look the same as God’s original design, but they’re not. Monsanto changed the DNA so that the outside looks the same but in the inside is different. Therefore they can patent, control and own those seeds.

So transpose that to a human cell line that could potentially mean that we could be patented, or human cell lines could be patented. And if it’s patented, it has owners. Do you see a problem with this?

What if our DNA is modified with genes from another species? Are we still human? Is this trans-humanism? And what if our DNA, our genome, is modified and thus can be patented and owned? This is going on right now, today.

This is called recombinant DNA and recombinant RNA technology. And this is what is proposed for the COVID-19 vaccine.

The Coronavirus/COVID-19 vaccines are designed to make us into genetically modified organisms in the same way Monsanto has modified and patented their seeds.

The frontrunners for the recombinant DNA technology are:

INOVIO (Backed by The Bill and Melinda Gates Foundation)
GlaxoSmithKline
Sanofi
Moderna (Backed by Bill and Melinda Gates Foundation)

I will add that this type of DNA vaccine has never been used on humans before. Let me repeat that, this has never ever been on humans before. Never.

They are now proposing to take something we have never used and inject it into everyone that will make them trans-human.

These vaccine trials are being fast-tracked at a level and rate that I have never seen in my life, nor did I ever expect to see. They are skipping over the animal trials and going directly to human trials.

They are not using good scientific methodology at all. They have no randomized placebo-controlled trials for any vaccine, which is the gold standard for any therapy to be approved by the FDA. They’re not following any sound scientific protocol to make sure this is safe for us, to make sure it would work for us, or to know anything about it—and they want to inject the vaccine and DNA altering cell lines into the masses.

The vaccine manufacturers, referred to as Big Pharma, were made exempt from product liability in the 1980s. Meaning that if a vaccine causes seizures, paralysis, etc., they as a group are not liable.

Big Pharma is also exempted from randomized control trials. They are doing this with the COVID-19 vaccine, but they are also doing this with other vaccines recently where they can just say, “Well, we’ve had the MMR vaccine before, we don’t need to do that—we may have tweaked it a little bit but it’s still the same thing.”

What kind of mindset is that? I can’t believe that, because just a little change in our DNA can make a big difference. Worse thing of all—they are exempted from needing evidence to prove that these vaccines will do what they say they will do.

For instance, Big Pharma just has to prove that the vaccine is producing antibodies. Just because you’ve got antibodies does not make you immune to something. Without testing we don’t know for a fact if it would really work as claimed out in the population of people. A real study would show that it actually works, or doesn’t work, in the population of people. But they are not testing, saying they don’t have time.

So it may not work at all!

Let’s ask ourselves what is the purpose?

Another important fact to know about all vaccines is that many of them are using the MRC5 aborted fetal cell lines from the 1960s. This is an immortalized cell line. Immortalized means it does not die. In other words it’s a cell that has lost the ability to go through apoptosis—natural cell decay and death. A cell that cannot go through that death process is called cancer. That is a definition of cancer. So they are trying to use a lot of words to mask the fact you’re being injected with cancerous cells.

Another term for aborted fetal cells is diploid cells. They have other terms for them, but I am just giving you the two main ones they’ll use if you look at the list of ingredients.

Some of the vaccines that are using these cancerous cell lines from aborted fetuses are:

MMR - measles, mumps, rubella
Chicken Pox
Shingles
Hepatitis A & B
Polio, etc.

Now, I just want to put this point in because people always tell me, “What you’re saying is fantastical — there’s no way this is going on, absolutely not. I trust my government and their companies, and I trust Bill Gates. You’re saying false information.”

I just want to tell you that many, many physicians and researchers have tried to get this information to the public for many years and have been silenced one way or another. Many of my colleagues have tried to do that and I have tried my best. We have tried to bring this to the public, but when there is enough money behind it, the information is stymied.

You know the media is controlled and that is why you don’t see health care professionals and other researchers speak up more. You see a few, but you don’t see the group of us because we don’t feel like we have freedom of speech without potentially losing our jobs or right to practice.

An Italian report backed by the government of Italy and a group of scientists called Corvelva gave us conclusions about some of the vaccines I just mentioned. They state that these vaccines have the potential to increase tumorigenesis, which means increased risk of cancers, increased risk of mutagenesis or mutant genes. They would have an increased risk of transmitting live infections. This is well known.

The Covid-19 vaccines will have a bacteria that’s a contaminant—mycoplasma pneumonias.(2) It’s a very common bacteria used as a contaminant. This really has nothing to do with the vaccine itself but they have it in there. So you are getting an infection on top of the vaccine.

This stuff is so bad it has the potential to be used as a bio weapon. They are injecting cancers into your body along with very toxic substances, like mercury derivatives, aluminum derivatives and other things like that. In addition to the unknown effect of the combination or an accumulation of these vaccines together and the synergistic effect that happens.

For instance if you have one vaccine with a known amount of side effects and another with its known amount of side effects and you put them together in a humans body within some time frame, its not just like A plus B equals AB. The two together can have a synergistic effect and have a hundred times more detrimental side effects than just what you would imagine. We don’t know this since there hasn’t been any studies done on this.

The pediatric population is definitely the most susceptible due to the immaturity of their immune system. Which would be common sense.

Let’s go back to the topic of why the vaccines are being pushed so heavily on us if the current research and evidence for using them is flawed. So let's follow the money and that usually will give you some better ideas.

In 2011 the German company CureVac was given $33 million for their research and development of RNA vaccines. Then in 2013 Moderna therapeutics was given $25 million for their research and development of RNA vaccines. Then in 2015 INOVIO was given $45 million for their DNA vaccines, which they also mention admitting to using DNA nanotechnology. Nanotechnology is using microscopic robotic organisms in their vaccines. All of these companies are backed by, or associated with the Bill and Melinda Gates Foundation.

It’s important to know so far that these companies have been unable to get these products licensed for human use due to the fact that these vaccines have failed to provide sufficient immunity in human trials. Sufficient immunity is again only stating that you have a certain amount of antibodies. This again is not showing that the person is completely immune out in the public to whatever virus or bacteria they are trying to protect you from. It’s only looking in in-vitro, in a test tube how many antibodies.

There is not good science yet to prove the efficacy of these vaccines. In 2010 DARPA, which is the Pentagon’s Defense Advanced Research Projects Military Agency, started focusing on DNA and RNA vaccines and they had a synthetic DNA vaccine that could be delivered via non-invasive electroporation, which is using a sticker with micro needles in it on your skin—you can barely feel it go in there. And in their words “it is to enhance and subvert” humans at a genetic level. This is around the same year Bill Gates heavily started to fund the DNA and RNA vaccines with the companies mentioned above.

In 2012 DARPA acknowledged a brain machine interface that is artificial intelligence (AI). They are making Artificial Intelligence and the human brain to have the ability to form a neural network … therefore humans would have the ability to communicate by thought alone. But it is a two way street, meaning humans could be influenced or controlled remotely.

Millennials will love this. You go into your smart home and think about turning on the air-conditioner or the fan or your favorite program, or have the stove start cooking something and it happens because it’s wifi. But they don’t think about the fact that the smart home can give you messages too! Whoever controls the Internet would have control.

Another DARPA program came out around the same time that is next-generation non-surgical nanotechnology N3 program. It involves non-invasive or minimally invasive brain computer interfaces to read and write directly onto your brain. They means they’re rewriting what is happening in your brain, your memories, your thoughts.

People think this is exciting. It’s literally the Matrix! If I want to learn karate then you download it into your brain and then your brain would know how to do it. If you want to learn how to be a French cuisine chef, just download the app and instantly, you can do that.

You could learn a language probably within days! That part sounds cool, but do you think you can control this? Something else is controlling you, something else is rewriting your emotions, experiences, you may have artificial memories of things. You don’t know what is reality, you have become a character in a computer program. You do not control yourself in this environment. This is not Sci-Fi—this is happening today.

Also note that DARPA funded a company that produces soft flexible hydro gels. Hydro gels are injected beneath the skin to perform health monitoring. It’s important you hear this. They sync to a smart phone app to give the user immediate health insights. However, hydro gel nanotechnology grows and spreads in the body once implanted. We do not know how this affects our DNA. We know that it can send information directly and continuously through an artificial intelligence. SO all of us in our smart phones have health apps one way or another. It’s in your phone, sometimes you have to look under a google app, whatever—it’s there. You can disable it but you can’t erase it, it’s impossible.

This is the COVID-19 apps they are putting out — it has to do with this. They’re getting you set up, you have the app, you have the software, now all you need is this little hydro gel that’s put on your arm and then forever everything in your body is monitored. For a women your ovulation, when you menstruate, how many times you’ve had sex. For men, how many times you’ve had sex, how much alcohol content is in your body, all your vitamins and minerals, if you’ve fallen down, how many steps you’re taking, if you’re anxious, your emotions, for sleep. Everything. They know everything about you continuously. And it’s going into an AI program. What is that doing?

This is something they are already getting you set up for on your smartphone. This is not fantasy, this is real.

So in conclusion, we are entering uncharted territory that can change what is means to be human. The vaccines for COVID-19 are NOT safe by any scientific methodology. They are introducing cancerous and mutagenic cell lines into our bodies and have been for a long time. They are introducing toxins into our bodies which has been going on for a long time, and introducing different animal genomes into our body and this has been going on for a long time. They do NOT have proof that what they do will happen. There’s absolutely no proof yet. They don’t have to have the proof to put out these vaccines.

The recombinant RNA and DNA technology will cause permanent and unknown genetic changes in a person’s body. Once their DNA is changed, he or she will live with that change for the rest of their lives along with the ripple effects from that genetic change. So who knows what that change will be. There is no going back. It’s not like “oh yeah I got that vaccine, didn’t work so I won’t do that again.” No, it’s do or die with this. I don’t know and neither do they, or whoever is trying to market this really knows the ultimate outcome and it doesn’t sound good.

Essentially this creates a new species and perhaps destroys an old one. Us as in all humans as we know it. It’s also introducing nanotechnology and its robotic effects into the body. This is all suggesting the ability to use this vaccine and its ancillary products (the things I mentioned just now. Some of the names are like ID 2020 etc.) and then suddenly hook us all up to an Artificial Intelligence interface. This is not a one-way street; it is a two-way street that can change who you are, what you do. Basically you’ll be part robot.

So, I know this is a lot of information to digest. It scares me. I have been to scientific meetings where they’ve talked about this and I have been to business meetings where they talk about this. It is all very real. I have been studying this since my early 20s and it’s very real. WE have to speak up now for us, for our families, for our future generations, and the human race. This is no joke guys. Please do your own research, as much as you can, start talking and stay on social media, stay on all of it and start flooding the social media with this. We have a chance if we start to wake up more people. It is with greatest love and peace I tell you this.

(1) A genome is an organism's complete set of DNA, including all of its genes. Each genome contains all of the information needed to build and maintain that organism. In humans, a copy of the entire genome—more than 3 billion DNA base pairs—is contained in all cells that have a nucleus.

(2) Mycoplasma pneumoniae is a type of “atypical” bacteria that commonly causes mild infections of the respiratory system. (sometimes referred to as “walking pneumonia.”


Vorige
Vorige

Corona Plague

Volgende
Volgende

Meditatie op Maat